Señor - SLOGANINI. PRETRAŽUJ SLOGANE, LAGANINI.
Señor — dobro društvo za komunikaciju d.o.o.  |  Kumičićeva 10, HR - 10000 Zagreb  |  info@senor.hr
Facebook LinkedIn Behance Twitter Google + Youtube
SLOGANINI. PRETRAŽUJ SLOGANE, LAGANINI.

SLOGANINI. PRETRAŽUJ SLOGANE, LAGANINI.

19.12.2014. | slogani nova godina branding branding projekt sloganini

Nakon prošlogodišnjeg Brand New Year projekta i ove vam godine umjesto čestitkom, novu godinu želimo uljepšati korisnim darom. Projekt Sloganini na jednom mjestu prikuplja domaće slogane s ciljem pregleda domaće oglašivačke produkcije, zaštite autorstva (moralni copyright) i želje da u javnom prostoru komuniciramo kreativnije i kvalitetnije.

Sloganini čini život laganini copywriterima u potrazi za inspiracijom i provjerom smišljenog, agencijama u industrijskoj špijunaži, klijentima koji žele znati više i puku koji uživa u lingvističkim (ne)spretnostima.

Nedostaje slogan tvoje kompanije ili branda? Nema krilatice na koju si najponosniji? Posao smo započeli, pridruži nam se i svojim doprinosom pomozi pretvoriti Sloganini tražilicu u najažuriraniji alat; pretražuj slogane ili uploadaj nove. Sloganini je neprofitni projekt koji želi olakšati posao profesionalcima u branši i podići kvalitetu oglašavanja. Ako želiš pomoći donacijom, oglasom ili toplom riječi, javi nam se - veselimo se tvom mailu.

Sloganini

Sloganini

Sloganini

Sloganini

Sloganini