Señor - ISKON.TV U SVAKOM HAUSTORU
Señor — dobro društvo za komunikaciju d.o.o.  |  Kumičićeva 10, HR - 10000 Zagreb  |  info@senor.hr
Facebook LinkedIn Behance Twitter Google + Youtube
ISKON.TV U SVAKOM HAUSTORU

ISKON.TV U SVAKOM HAUSTORU

15.10.2015. | iskon viral iskon.tv copy guerilla

Danas sve može biti medij i zato je najvažnija - ideja! Pravi zaljubljenici u filmove i serije scenarije vide u svemu oko sebe. Evo kako smo iskoristili gerilski pristup i prenijeli poruku kampanje za Iskon.TV po haustorima diljem Hrvatske. Dobra ideja brzo je oduševila i stanare i medije.

Dragi susjedi

Sigurno ste primijetili da imamo novu susjedu u ulazu. Marija je mirna i povučena mlada žena kojoj nije uvijek bilo lako u životu. Udala se mlada i ubrzo dobila dvoje djece koja su joj sve na svijetu. Ali idila nije dugo trajala, baš kao što joj je dobra ciganka Esma još davno prorekla iz dlana. Nakon što je suprugu Karlu firma zapala u dugove, počeo je piti i postao sve grublji prema našoj novoj susjedi. I kao da to nije bilo dosta, njegova je sestra blizanka Karla dala sve od sebe da joj zagorča život. Jednom se čak prerušila u Mariju i pokušala ukrasti uredske spise kako bi za to okrivili Mariju. Na kraju je i uspjela zbog čega je Marija ostala bez posla i u još težoj situaciji. Razočarana životom, Marija je sve to strpljivo trpila zbog djece i maštala da ostavi sve za sobom i doseli u našu zgradu... sve dok se nije pojavio mladi domar Manuel... ali o tome bolje da vam ispričam na sljedećem sastanku stanara.

P.S. Ako vam fale sapunice u životu, Iskon.TV je sada pola godine besplatno.

Poštovani stanari,

situacija u stubištu je nemoguća!!! Već osmu noć zaredom iz nekog od stanova u našem haustoru dopire glasna glazba. Glazba sama po sebi ne bi bila toliki problem da nakon nje ne nastupa rondanje i duboko stenjanje praćeno visokim ženskim cijukom (doduše, ruku na srce, sinoć nije bilo cijuka na kraju). Nije mi preostalo drugo do pozvati starog poznanika ing. Štefanića, koji je umirovljeni policijski inspektor, da prenoći i izvidi situaciju. Metoda osluškivanja i prikupljanje iskaza svjedoka u stubištu pokazala je da zvukovi dopiru negdje između 2. i 4. kata.  S obzirom da na tim katovima nema prijavljenih više članova po kućanstvu, opravdano se sumnja na višestruko kršenje Kućnog reda ali do trenutka pisanja ove obavijesti rezultati analize potrošnje vode i traženi dokazi iz Vodovoda još nisu pristigli. Tim na terenu (ing. Štefanić, susjeda Barić i ja) zaključio je, zbog učestalog ponavljanja, da se najvjerojatnije radi o osobama mlađe dobi. Psiho-profil je još nejasan (osim ljubavi prestupnika prema Barryu Whiteu i Lionelu Richiju). Od ostalih mjera uveli smo dežurstva na prozoru (susjeda Barić i ja) te je do daljnjeg obustavljena čistačica da se osujeti zametanje tragova. O nastavku istrage izvjestit ćemo vas na sljedećem sastanku stanara.

P.S. Ako vam fale krimi serije u životu, Iskon.TV je sada pola godine besplatno.