Señor - Iskrena vina za iskrenu ljubav
Señor — dobro društvo za komunikaciju d.o.o.  |  Kumičićeva 10, HR - 10000 Zagreb  |  info@senor.hr
Facebook LinkedIn Behance Twitter Google + Youtube
Iskrena vina za iskrenu ljubav

Iskrena vina za iskrenu ljubav

07.06.2016. | matković iskrena vina

Iskrena vina Matković od početaka (2014., 2015.) su veliku pažnju posvetili izgradnji branda koji zrcali filozofiju kojom pristupaju poslu - iskrenu posvećenost kreiranju dobrih vina.

Umjesto marketinških floskula, u kreaciji etiketa naglasak smo uvijek stavljali na iskrene trenutke u kojima se mnogi mogu prepoznati pa je logičan ovaj prigodni korak ususret zagrebačkom Prideu. Posebna edicija iskrenog cabernet franca podržala je svaku iskrenu ljubav. Iako se etiketa i prije nalazila u prodaji, posebni je omot u duginim bojama progovorio protiv etiketiranja i podržao ljubav u svim oblicima.

I još malo pojašnjenje zašto smo ponosni. U današnje si vrijeme brandovi ne mogu dozvoliti luksuz političke/vrijednosne pasivnosti i neopredijeljenosti. Ako se žele zaista povezati sa svojom publikom ne mogu sjediti na više stolica odjednom nego trebaju podržati stavove koje dijele sa svojim potrošačima. Vani je ovo zapravo i stara vijest (Kraft, Hallmark, Burger King...), a kod nas pionirsku ulogu imaju manji brandovi. Nadamo se da će i veliki skupiti hrabrost i umjesto igre na sigurno pokušati napraviti nešto dobro i korisno za širu zajednicu (a posljedično i sebe).