Señor - Sretna stara godina!
Señor — dobro društvo za komunikaciju d.o.o.  |  Kumičićeva 10, HR - 10000 Zagreb  |  info@senor.hr
Facebook LinkedIn Behance Twitter Google + Youtube
Sretna stara godina!

Sretna stara godina!

23.12.2016. | rođendan festivali nagrade umjetnost feedbacka reci to glasno iskon iskrena vina outward hrabri telefon ideja x

Nama je i bila! Ponosno smo dočekali svoj treći rođendan. Ove smo godine osvojili Grand prix na MIXX-u za najbolju digitalnu kampanju godine (i Ideju X za najbolju telekomunikacijsku), REGPAK za najbolju ambalažu godine u regiji, OUTWARD zanajbolji billboard u posljednje dvije godine (po glasovima publike i žirija), priznanje za najbolji copywriting godine (uz ukupno drugo mjesto na listi najkreativnijih agencija na Ideji X) - čini se da nam ide u svakom mediju kojeg se prihvatimo.
Naši su se radovi ove godine ponovo našli među najboljima na Izložbi hrvatskog dizajna 15/16 i ZGRAF-u, a organizirali smo i vlastitu izložbu - i to feedbacka! Nastavili smo suradnju s našim Iskonovcima i drugim klijentima, ali smo osvojili i neke nove. Iskreno se ponosili pride izdanjem Iskrenih vina. Nazdravljali s Jägermeisterom! Glavobolju rješavali s Brufenom i Mylanom. Prvu kampanjuodradili u Srbiji. Žirirali na Ideji X, NY Festivals i kod susjeda na Kaktusu. Izabrani u prestižno društvo 20 najboljih kreativnih direktora u regiji. Ugostili studente iz Zadra, predavali na Vizionaru i EFZG-u. Sudjelovali u Design Districtu i Dizajn dijalozima. Pisali za 24sataNetokraciju, Journal, Elle, Novum, MediaMarketing, Marketing mrežu, Marketing magazin... I vjerojatno ponešto u ovom nabrajanju zaboravili. Ono što nismo zaboravili je kako smo se osjećali kad smo pogledali unazad i što smo sebi obećali dok gledamo unaprijed. Sad nam se već nekako čini da će sreća biti i četvrta.