Señor - Treći rođendan, treći kreativni direktor!
Señor — dobro društvo za komunikaciju d.o.o.  |  Kumičićeva 10, HR - 10000 Zagreb  |  info@senor.hr
Facebook LinkedIn Behance Twitter Google + Youtube
Treći rođendan, treći kreativni direktor!

Treći rođendan, treći kreativni direktor!

31.01.2017. | pojačanje kreativni direktor Luka copywriter Sloganini posao

Luka Pervan novo je lice u Señoru! Prelaskom iz agencije McCann Zagreb na poziciju kreativnog direktora, dobili smo još jednog vrsnog i iskusnog kreativca u svojim redovima. Señor i Luka se poznaju od 2014. godine kada su zajedno osmislili i pokrenuli Sloganini, najveću bazu domaćih slogana.

Sa svojih 9 godina staža, osim nagradama, može se pohvaliti radovima na najvećim hrvatskim i stranim brandovima – od Hrvatskog Telekoma, bonbona, Cedevite i Diners Cluba pa sve do HBO-a i Amnesty Internationala.

Nikada nije živio u Splitu iako tako zvuči i sluša hip-hop iako tako ne izgleda. Diplomirao je ekonomiju. Voli tišinu i dobro podnosi gluten. 

Čitaj dalje samo ako si art director-ica ili ako baš goriš od znatiželje!

Señoru je rast važan prije svega u kvalitativnom smislu i zato uz Luku želimo svoj kreativni odjel proširiti još jednim iskusnim vizualnim kreativcem -  art direktorom ili direktoricom iz Hrvatske ili regije, koja osim agencijskog iskustva ima sexy portfolio i jaku želju za kreiranje izvanserijskih rješenja. Javi se za cugu na vanja@senor.hr ili Snapchat, Vanja obećaje da tvoj šef to nikad neće saznati.