Señor - o nama
Señor — dobro društvo za komunikaciju d.o.o.  |  Kumičićeva 10, HR - 10000 Zagreb  |  info@senor.hr
Facebook LinkedIn Behance Twitter Google + Youtube
O nama

O nama

Señor je nezavisna agencija za komunikaciju i branding. Spaja pametne strategije, inovativne koncepte i vrhunsku izvedbu.

Ovdje skinite Señorov agencijski overview.

Vanja Blumenšajn. Preko desetljeća u oglašavanju. Sedam godina sudjelovao u žiriju najvećeg nacionalnog advertising festivala, od čega dvije na njegovom čelu kao predsjednik. Osvojio gotovo sve domaće i pristojan broj stranih advertising nagrada (Festo, idejaX, Effie, ADCC, Outward, ADCE, Red Dot, Golden drum, Eurobest, MIAF, SEMPL…) od kojih je, uz nekoliko onih za kampanju godine, najponosniji na onu za kreativca godine na prvom Sudnjem danu i nagradi za agenciju godine koju je osvojio s kolegama iz Imago reklamne agencije koju je kreativno vodio. 2013. zaključuje da treba nove izazove u životu i osniva Señora koji želi usrećivati i biti sretan.

Iva Kaligarić. Desetogodišnje agencijsko iskustvo stekla u Imago reklamnoj agenciji. Započela kao asistent voditelja projekta, a završila na poziciji direktora strategije i razvoja poslovanja gdje je vodila Client service (account, media, strategy), sudjelovala u radu Uprave te razvijala brand i komunikacijske strategije vodećih hrvatskih i internacionalnih tvrtki. Projekti na kojima je radila osvajali su brojne nagrade (idejaX, Effie awards, Eurobest, MIAF, ADCC, Direct days, SEMPL, Festo, Outward, adsoftheworld...), a najviše je vesele zahtjevni i društveno odgovorni projekti. Magistrirala na temu Branding destinacije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. 2013. zaključuje da treba nove izazove u životu i osniva Señora koji želi usrećivati i biti sretan.

Señor. Dobro društvo za komunikaciju d.o.o.
Kumičićeva 10, HR - 10 000 Zagreb
info@senor.hr

MB: 080878658
OIB: 57525794282
RBA RAČUN: 1106740234
SWIFT: RZBHHR2X
IBAN: HR5124840081106740234