Kopirano!

KLIJENT VS. KREATIVAC

ČEKAMO TVOJ FEEDBACK

Svi koji se bave dizajnom, oglašavanjem i djelatnostima na kreativnoj sceni susreću se s osvrtom naručitelja. Ponekad se čini da klijent i kreativac ne govore istim jezikom. Može li rezultat biti uspješan bez njihovog (spo)razumijevanja? Kako očekivati da finalni proizvod bude zadovoljavajući za sve, ako oni koji ga kreiraju nemaju dobru povratnu informaciju?

Zato smo se odlučili pokrenuti Umjetnost feedbacka, projekt u kojem pozivamo sve zainteresirane (bez obzira da li su dizajneri, arhitekti, copywriteri, freelanceri ili agencijski ljudi ili bilo što drugo u kreativnoj industriji) da na web sajtu projekta umjetnostfeedbacka.com unesu neki od feedbacka koji su u svojoj karijeri primili.

U sklopu događanja na Design districtu pripremit ćemo AV instalaciju u kojoj ćemo pokušati interpretacijom primljenih feedbacka udahnuti život pisanom tekstu, naglasiti višeznačnost i podložnost interpretaciji te ilustrirati kompleksnost odnosa naručitelj - kreativac.

Za to trebamo i tvoju pomoć: na umjetnostfeedbacka.com do 20.5. unesite neke od zanimljivih feedbacka koje ste primili i budite dio odgonetke najvećeg misterija kreativne industrije. Anonimnost zajamčena!

Najnovije

WORKING 5 TO 9

EMPLOYER BRAND AWARDS 2020.

Privlačenje novih, super zaposlenika očito privlači i nove, super nagrade! Croatia's Best Employer Brand Awards i ove je godine izabrao najbolje. Atlantic grupa je pomela konkurenciju i uzela Grand Prix, dok je Iskon osvojio čak dvije nagrade: Najbolja inovativna employer brand aktivnost i Napredak u razvoju i implementaciji employer branda. Čestitamo!

Sretni smo što smo zajedno radili na projektima employer brandinga i prije nego je to postao najtrendi termin u industriji. Škicnite: Señor x Iskon i Señor x Atlantic.

[čitaj više]

PRIJATELJI NOVI, GDJE STE

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU

Imaš agencijskog iskustva, razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ što su to tone of voice, insight i target te znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi nam se na copywriter@senor.hr do 7.12. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija i dobro zezanje - zajamčeni!

[čitaj više]
back to news page