Kopirano!

RAČUNAJTE NA NAS

ŽIRIRAMO OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

Dok još uvijek nosimo prestižnu titulu BalCannes agencije godine, red je da iskustvo uložimo u boljitak struke. Zato se ovih dana glasovi naše direktorice i kreativnih direktora čuju na svim festivalima u regiji. Dok će Iva u deželi žirirati medijske strategije na Sempl-u, Luka se uputio u Srbiju, u žiri Kaktus Festivala, izabrati najbolje srpske kampanje. Jurica se pakira za Sarajevo gdje ovaj tjedan bira najbolje projekte (i pite) na Balcannesu. Sretno im/vam bilo!

Najnovije

FILMSKA PREMIJERA DAMIRA MARKOVINE

NE ČEKAJTE, POGLEDAJTE NAŠ NOVI FILMSKI PLAKAT

Napokon smo dočekali trenutak da vam pokažemo plakat kojeg smo radili za dokumentarac “Čekaj me” scenarista, snimatelja i redatelja Damira Markovine. Film koji prati jednu (ne)običnu obitelj u prekograničnom posjetu njenom najstarijem članu premijerno je prikazan na ZagrebDox-u, a ovdje možete premijerno pogledati naš plakat.

[čitaj više]

GRAND PRIX ZA ZABU

#PRVIPUT NAJBOLJA DRUŠTVENO ODGOVORNA KAMPANJA

Kampanja #prviput koju smo osmislili za Zagrebačku banku na sinoćnjoj je dodjeli nagrada Grand PRix proglašena najboljom komunikacijskom kampanjom društveno odgovornog poslovanja prema ocjeni međunarodnog žirija! Čestitke ekipi iz Zabe, agenciji 404 i svim malim poduzetnicima koji su hrabro stali pred kameru.

[čitaj više]
back to news page