Kopirano!

RAČUNAJTE NA NAS

ŽIRIRAMO OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

Dok još uvijek nosimo prestižnu titulu BalCannes agencije godine, red je da iskustvo uložimo u boljitak struke. Zato se ovih dana glasovi naše direktorice i kreativnih direktora čuju na svim festivalima u regiji. Dok će Iva u deželi žirirati medijske strategije na Sempl-u, Luka se uputio u Srbiju, u žiri Kaktus Festivala, izabrati najbolje srpske kampanje. Jurica se pakira za Sarajevo gdje ovaj tjedan bira najbolje projekte (i pite) na Balcannesu. Sretno im/vam bilo!

Najnovije

MILIJUNSKO PITANJE

ODMOTALI SMO ZABINU BOŽIĆNU KAMPANJU

Uživate li više u reakciji drugih na poklon koji ste im odabrali (nadamo se i pogodili!) ili više volite otkriti iznenađenje koje je netko pripremio za vas? Kako nas najviše veseli pripremanje kampanja, odgovor na ovo pitanje koji su dali darodavci i daroprimci svih generacija možete pogledati u seriji spotova za Zabinu božićnu nagradnu igru.

P.S. Ne dajte da jedno od iznenađenja za vas ove godine bude i Božić, na vrijeme kupite super poklone!

[čitaj više]

STAY TUNED

#PRVIPUT, PO DRUGI PUT

Ako ste mislili da je to bilo to, prevarili ste se jer Zaba nastavlja s promoviranjem neotkrivenih ljepota i posebnosti Lijepe Naše. Nakon spota i vizuala za ogulinski Hotel Frankopan, napravili smo 5 novih spotova i 5 novih key vizuala za 5 malih i mikro hrvatskih poduzetnika. Ovdje pogledajte spotove, ali i otkrijte mnoštvo drugih super lokacija za produžene, skraćene, obične i neobične vikende.

[čitaj više]
back to news page