Kopirano!

ŠTA?!?!?

NISMO NIŠTA OSVOJILI NA IDEJIX

dodjela29_mah_300319

Prvi april!!! Naravno da jesmo. Nikad nam se nije dogodilo da ostanemo bez ideja, pa tako ni ova dodjela IdejeX nije prekinula dobar niz. Veliki hrvatski naivci su osvojili zlato, a s kampanjom Nazovi Ninu smo i dalje neporaženi u telekom kategoriji. Učinkovitost Iskonove kampanje potvrdio je i brončani Effie. Još plemenitih metala smo pokupili u novoj kategoriji Craft za dizajn, a nama su jednako dragi i ostali projekti finalisti: Sjetan Božić, Zašto se kuhate ovog ljeta i Iskrena vina 2018

Najnovije

Kreativni iznutra

33,33333% FINALISTA INDOOR KREATIVCA

Petak 13. nama nosi sreću! Čak tri naša projekta (Sjetan Božić, snogoo i Veliki hrvatski naivci) uvrštena su među 10 finalista INdoor Kreativca 2019. Ako se i vama sviđaju, ne zaboravite glasati za najbolji na WEEKEND MEDIA FESTIVALu.

[čitaj više]

RAČUNAJTE NA NAS

ŽIRIRAMO OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

Ovih dana glasovi naše direktorice i kreativnih direktora čuju se na svim festivalima u regiji. Dok će Iva u deželi žirirati na Sempl-u, Luka se uputio u Srbiju, u žiri Kaktus Festivala. Jurica se pakira za Sarajevo gdje ovaj tjedan bira najbolje projekte (i pite) na Balcannesu. Sretno im/vam bilo!

[čitaj više]
back to news page
senor no hablo espanol