Kopirano!

ŠTA?!?!?

NISMO NIŠTA OSVOJILI NA IDEJIX

dodjela29_mah_300319

Prvi april!!! Naravno da jesmo. Nikad nam se nije dogodilo da ostanemo bez ideja, pa tako ni ova dodjela IdejeX nije prekinula dobar niz. Veliki hrvatski naivci su osvojili zlato, a s kampanjom Nazovi Ninu smo i dalje neporaženi u telekom kategoriji. Učinkovitost Iskonove kampanje potvrdio je i brončani Effie. Još plemenitih metala smo pokupili u novoj kategoriji Craft za dizajn, a nama su jednako dragi i ostali projekti finalisti: Sjetan Božić, Zašto se kuhate ovog ljeta i Iskrena vina 2018

Najnovije

FILMSKA PREMIJERA DAMIRA MARKOVINE

NE ČEKAJTE, POGLEDAJTE NAŠ NOVI FILMSKI PLAKAT

Napokon smo dočekali trenutak da vam pokažemo plakat kojeg smo radili za dokumentarac “Čekaj me” scenarista, snimatelja i redatelja Damira Markovine. Film koji prati jednu (ne)običnu obitelj u prekograničnom posjetu njenom najstarijem članu premijerno je prikazan na ZagrebDox-u, a ovdje možete premijerno pogledati naš plakat.

[čitaj više]

GRAND PRIX ZA ZABU

#PRVIPUT NAJBOLJA DRUŠTVENO ODGOVORNA KAMPANJA

Kampanja #prviput koju smo osmislili za Zagrebačku banku na sinoćnjoj je dodjeli nagrada Grand PRix proglašena najboljom komunikacijskom kampanjom društveno odgovornog poslovanja prema ocjeni međunarodnog žirija! Čestitke ekipi iz Zabe, agenciji 404 i svim malim poduzetnicima koji su hrabro stali pred kameru.

[čitaj više]
back to news page