Kopirano!

ŠTA?!?!?

NISMO NIŠTA OSVOJILI NA IDEJIX

dodjela29_mah_300319

Prvi april!!! Naravno da jesmo. Nikad nam se nije dogodilo da ostanemo bez ideja, pa tako ni ova dodjela IdejeX nije prekinula dobar niz. Veliki hrvatski naivci su osvojili zlato, a s kampanjom Nazovi Ninu smo i dalje neporaženi u telekom kategoriji. Učinkovitost Iskonove kampanje potvrdio je i brončani Effie. Još plemenitih metala smo pokupili u novoj kategoriji Craft za dizajn, a nama su jednako dragi i ostali projekti finalisti: Sjetan Božić, Zašto se kuhate ovog ljeta i Iskrena vina 2018

Najnovije

AMBALAŽA KO BOG

ETIKETA DOSTOJNA BOŽICE

U području Vrbica, brao je Lazinica oblice i nastala je Olivica. Tako započinje priča o maslinovom ulju koju smo ispričali - na etiketi. Liburnijska božica vode Ica i zlata vrijedne skradinske oblice poslužile su kao inspiracija za dizajn i premium dojam proizvoda. Pogledaj je li nam se trud pozlatio!

[čitaj više]

DANCE IS NOT DEAD

Viktorija Đonlić Rađa u kampanji za Iskon!

Možemo u parku, na klupi il u jarku! AlI i na tavanu, balkonu, u kupaoni, podrumu... U našoj verziji legendarnog hita Viktorije Đonlić iz '96., možemo surfati gdje god želimo ako imamo novu Iskonovu uslugu: Wi-Fi MESHtar! Klikni na link i pogledaj spot u vešeraju, špajzi il u cimer-fraju.

[čitaj više]
back to news page
senor no hablo espanol