Kopirano!

ŠTA?!?!?

NISMO NIŠTA OSVOJILI NA IDEJIX

dodjela29_mah_300319

Prvi april!!! Naravno da jesmo. Nikad nam se nije dogodilo da ostanemo bez ideja, pa tako ni ova dodjela IdejeX nije prekinula dobar niz. Veliki hrvatski naivci su osvojili zlato, a s kampanjom Nazovi Ninu smo i dalje neporaženi u telekom kategoriji. Učinkovitost Iskonove kampanje potvrdio je i brončani Effie. Još plemenitih metala smo pokupili u novoj kategoriji Craft za dizajn, a nama su jednako dragi i ostali projekti finalisti: Sjetan Božić, Zašto se kuhate ovog ljeta i Iskrena vina 2018

Najnovije

BRIGO MOJA PRIJEĐI NA WIENER

WIENER SI OSIGURAO SUPER KAMPANJU

Ako noćima bdijete brinući se o dugoročnoj komunikacijskoj strategiji Wiener osiguranja, sada napokon možete odahnuti. Ova osiguravateljska kuća jednim si je potezom osigurala super agenciju, novi slogan i ganc novu platformu. Ovdje pogledajte što smo radili proteklih mjeseci - možete biti sigurni da će vam se svidjeti!

[čitaj više]

PIŠI NAM

TRAŽIMO COPYWRITERE S ISKUSTVOM

Razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ tone of voiceve (voiceove? tones of voices? kako se to piše? pomozi), insighte, targete i znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi se na job@senor.hr do 15.10. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija zajamčena.

[čitaj više]
back to news page