Kopirano!

DOBRE MIGRACIJE

NA NOVOJ ADRESI

ured final-01

U zadnjih nekoliko godina broj “senjora” i “senjorita” stalno raste. Trebao nam je prostraniji ured, a i sve duže police za nagrade pa smo se preselili u novi ured u Kumičićevoj. To nam je ujedno bila prilika da kreiramo radni prostor koji će odražavati sve ono što Señor predstavlja. Dizajn interijera u suradnji sa Señorom potpisuju arhitekti Dora Lončarić, Saša Košuta i Mario Kralj iz arhitektonskog ureda Biro.

Vjerujemo da u kreativnoj industriji zabavno i stimulativno okruženje u određenoj mjeri igra ulogu u stvaralačkom procesu, ali i da je dobar stil imun na promjene trendova. Filozofija praktičnosti i kreiranja novih i inovativnih rješenja, koja je zapravo neki spiritus movens naše agencije, morala je biti vidljiva i u uređenju. Ne volimo igrati ziheraški pa nam je i prilikom uređenja bilo važno napraviti funkcionalan prostor u kojem ćemo se dobro osjećati, ali i koje svojim zanimljivim prostornim rješenjima podsjeća kako kreativnost ne egzistira samo u oglašivačkoj branši.

Stvaranje prostora različitih karaktera u kojima se odvijaju kreativni i ne-kreativni dijelovi svakodnevice, a koji odgovaraju Señorovom identitetu, temeljna je ideja ovog interijera. U bogato dimenzioniranom stanu u zgradi arhitekta Viktora Kovačića stvoreno je nekoliko zanimljivih prostornih dosjetki, istovremeno poštujući duh građanskog stana s početka 20. stoljeća.

Oblici rada u uredu se kroz dan izmjenjuju, a tako se izmjenjuje i potreba za različitim prostorima. Drugačiji karakteri, a time i način rada, dočarani su upotrebom boja, suprostavljenih u istom prostoru s jasnom granicom: bijela boja je zona „klasičnog” rada za računalom, dok su ružičaste niše, inspirirane Señorovom paletom brand boja, opremljene sofama i foteljama za opušteniji rad i kreativne sastanke.

Inzistirali smo i na puno velikih zelenih biljaka koje, osim estetske uloge, imaju i dokazane benefite u pročišćavanju zraka – tako da je ovdje zaista „zdrava” radna atmosfera. Granica između dvije zone (dvije boje) je amfilada, element građanskog stana produžen u beskonačnost ugradnjom dvostrukog zrcala na krajevima.

Monokromatska plava soba, dodatni je prostor za „drugačiji” rad. Namijenjena individualnom radu, manjim sastancima, odmoru ili skajpanju, ujedno je i veliko spremište uredskog materijala ispod mekane površine tepihom prekrivenih poklopaca i zidova.

Prema našoj želji, u svega nekoliko kvadratnih metara, umjesto klasične sobe za prezentacije, izvedeno je mini kino - Señor Miniplex. Elementi kino dvorane primijenjeni su u svojim smanjenim varijantama: crvena zavjesa, kino fotelje i crni tepih na podu. Na tu ideju došli smo razmišljajući kako predstaviti naše radove klijentima i klasičnu sobu za sastanke i prezentacije učiniti polivalentnijom i zanimljivijom. Osim poslovne namjene, sad možemo pogledati dokumentarac, isprobati vlastite radove na velikom platnu ili otvoriti vrata nekim mladim filmašima kako bi Miniplex postao i mjesto druženja.

+13 više

Najnovije

FILMSKA PREMIJERA DAMIRA MARKOVINE

NE ČEKAJTE, POGLEDAJTE NAŠ NOVI FILMSKI PLAKAT

Napokon smo dočekali trenutak da vam pokažemo plakat kojeg smo radili za dokumentarac “Čekaj me” scenarista, snimatelja i redatelja Damira Markovine. Film koji prati jednu (ne)običnu obitelj u prekograničnom posjetu njenom najstarijem članu premijerno je prikazan na ZagrebDox-u, a ovdje možete premijerno pogledati naš plakat.

[čitaj više]

GRAND PRIX ZA ZABU

#PRVIPUT NAJBOLJA DRUŠTVENO ODGOVORNA KAMPANJA

Kampanja #prviput koju smo osmislili za Zagrebačku banku na sinoćnjoj je dodjeli nagrada Grand PRix proglašena najboljom komunikacijskom kampanjom društveno odgovornog poslovanja prema ocjeni međunarodnog žirija! Čestitke ekipi iz Zabe, agenciji 404 i svim malim poduzetnicima koji su hrabro stali pred kameru.

[čitaj više]
back to news page