Kopirano!

DOBRE MIGRACIJE

NA NOVOJ ADRESI

ured final-01

U zadnjih nekoliko godina broj “senjora” i “senjorita” stalno raste. Trebao nam je prostraniji ured, a i sve duže police za nagrade pa smo se preselili u novi ured u Kumičićevoj. To nam je ujedno bila prilika da kreiramo radni prostor koji će odražavati sve ono što Señor predstavlja. Dizajn interijera u suradnji sa Señorom potpisuju arhitekti Dora Lončarić, Saša Košuta i Mario Kralj iz arhitektonskog ureda Biro.

Vjerujemo da u kreativnoj industriji zabavno i stimulativno okruženje u određenoj mjeri igra ulogu u stvaralačkom procesu, ali i da je dobar stil imun na promjene trendova. Filozofija praktičnosti i kreiranja novih i inovativnih rješenja, koja je zapravo neki spiritus movens naše agencije, morala je biti vidljiva i u uređenju. Ne volimo igrati ziheraški pa nam je i prilikom uređenja bilo važno napraviti funkcionalan prostor u kojem ćemo se dobro osjećati, ali i koje svojim zanimljivim prostornim rješenjima podsjeća kako kreativnost ne egzistira samo u oglašivačkoj branši.

Stvaranje prostora različitih karaktera u kojima se odvijaju kreativni i ne-kreativni dijelovi svakodnevice, a koji odgovaraju Señorovom identitetu, temeljna je ideja ovog interijera. U bogato dimenzioniranom stanu u zgradi arhitekta Viktora Kovačića stvoreno je nekoliko zanimljivih prostornih dosjetki, istovremeno poštujući duh građanskog stana s početka 20. stoljeća.

Oblici rada u uredu se kroz dan izmjenjuju, a tako se izmjenjuje i potreba za različitim prostorima. Drugačiji karakteri, a time i način rada, dočarani su upotrebom boja, suprostavljenih u istom prostoru s jasnom granicom: bijela boja je zona „klasičnog” rada za računalom, dok su ružičaste niše, inspirirane Señorovom paletom brand boja, opremljene sofama i foteljama za opušteniji rad i kreativne sastanke.

Inzistirali smo i na puno velikih zelenih biljaka koje, osim estetske uloge, imaju i dokazane benefite u pročišćavanju zraka – tako da je ovdje zaista „zdrava” radna atmosfera. Granica između dvije zone (dvije boje) je amfilada, element građanskog stana produžen u beskonačnost ugradnjom dvostrukog zrcala na krajevima.

Monokromatska plava soba, dodatni je prostor za „drugačiji” rad. Namijenjena individualnom radu, manjim sastancima, odmoru ili skajpanju, ujedno je i veliko spremište uredskog materijala ispod mekane površine tepihom prekrivenih poklopaca i zidova.

Prema našoj želji, u svega nekoliko kvadratnih metara, umjesto klasične sobe za prezentacije, izvedeno je mini kino - Señor Miniplex. Elementi kino dvorane primijenjeni su u svojim smanjenim varijantama: crvena zavjesa, kino fotelje i crni tepih na podu. Na tu ideju došli smo razmišljajući kako predstaviti naše radove klijentima i klasičnu sobu za sastanke i prezentacije učiniti polivalentnijom i zanimljivijom. Osim poslovne namjene, sad možemo pogledati dokumentarac, isprobati vlastite radove na velikom platnu ili otvoriti vrata nekim mladim filmašima kako bi Miniplex postao i mjesto druženja.

+13 više

Najnovije

DVA S BRADOM, DVA BEZ BRADE

U Señoru 4 nova lica

Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo, pa tako i brojčano. Naime, zaposlili smo četiri nove osobe u tri stara odjela! 

[čitaj više]

100% EFFIEKASNI

Dva od dva na Effieju

Učinkoviti smo i u prijavama kao i u projektima. Naša dva finalista donijela su nam dva Effieja! Veliki hrvatski naivci za CERT.hr dobili su brončani Effie u kategoriji Razno, a Prilika života za Iskon broncu u telekom kategoriji! Nadamo se da ćemo na ljeto dobiti i brončani ten.

[čitaj više]
back to news page
senor no hablo espanol