Kopirano!

DIVNO JE BITI NEKOME NEŠTO

SJETAN BOŽIĆ

sjetan-bozic-senor-klasja-habjan

Ni ovog Božića nismo htjeli podržati (korporativnu) božićnu groznicu, podebljati tvoju zalihu USB stickova ili spemati kolege razigranim snjegovićima i nestašnim sobovima. U suradnji s udrugom Kolajna ljubavi kreirali smo i ručno sitotiskom otisnuli zbirku grafika i pjesama Sjetan Božić kako bi te potakli da ovih blagdana svoju sreću podijeliš s onima koji imaju manje razloga za nju - sa starima, usamljenima i marginaliziranima.

Čestitke, od čije kupnje sva zarada ide Kolajni ljubavi za pomoć potrebitim seniorima, možeš naručiti na sjetan@senor.hr po cijeni od 99,99 kn - bit ćemo sretni. A još ćemo biti sretniji ako pronađeš nekog u svojoj blizini čije blagdane možeš učiniti sretnima.

Najnovije

#PRVIPUT, DRUGI DOBITNIK

ZABINA KAMPANJA NASTAVLJA SVOJ PUT

Nakon starta kampanje prošle jeseni došlo je vrijeme za nove ture i avanture. U nastavku Zabine kampanje za male poduzetnike u turizmu upoznajte turističku agenciju Travel to Croatia i drugog od dva glavna dobitnika natječaja #prviput koji su osvojili cjelokupnu marketinšku kampanju — vlasnike ranča Ramarin. Poslušajte njihovu priču, a nakon toga i posjetite prviput.hr za nove ideje za izlete, nije tri dana klikanja (a može završiti s tri dana odmaranja!). ;) 

[čitaj više]

HEAD OF EFFICIENCY

DANČIE ŽIRIRA EFFIE!

Osim što vješto i beskompromisno procjenjuje projekte in-house, naša Head of account Danijela Maričević ove će godine to raditi i na Danima komunikacija u sklopu žirija za Effie i time nastaviti Señorovu tradiciju žiriranja na domaćim festivalima. Želimo svima prijavljenima puno sreće i, još važnije, dobrih kejsova!

[čitaj više]
back to news page