Kopirano!

DIVNO JE BITI NEKOME NEŠTO

SJETAN BOŽIĆ

sjetan-bozic-senor-klasja-habjan

Ni ovog Božića nismo htjeli podržati (korporativnu) božićnu groznicu, podebljati tvoju zalihu USB stickova ili spemati kolege razigranim snjegovićima i nestašnim sobovima. U suradnji s udrugom Kolajna ljubavi kreirali smo i ručno sitotiskom otisnuli zbirku grafika i pjesama Sjetan Božić kako bi te potakli da ovih blagdana svoju sreću podijeliš s onima koji imaju manje razloga za nju - sa starima, usamljenima i marginaliziranima.

Čestitke, od čije kupnje sva zarada ide Kolajni ljubavi za pomoć potrebitim seniorima, možeš naručiti na sjetan@senor.hr po cijeni od 99,99 kn - bit ćemo sretni. A još ćemo biti sretniji ako pronađeš nekog u svojoj blizini čije blagdane možeš učiniti sretnima.

Najnovije

WORKING 5 TO 9

EMPLOYER BRAND AWARDS 2020.

Privlačenje novih, super zaposlenika očito privlači i nove, super nagrade! Croatia's Best Employer Brand Awards i ove je godine izabrao najbolje. Atlantic grupa je pomela konkurenciju i uzela Grand Prix, dok je Iskon osvojio čak dvije nagrade: Najbolja inovativna employer brand aktivnost i Napredak u razvoju i implementaciji employer branda. Čestitamo!

Sretni smo što smo zajedno radili na projektima employer brandinga i prije nego je to postao najtrendi termin u industriji. Škicnite: Señor x Iskon i Señor x Atlantic.

[čitaj više]

PRIJATELJI NOVI, GDJE STE

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU

Imaš agencijskog iskustva, razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ što su to tone of voice, insight i target te znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi nam se na copywriter@senor.hr do 7.12. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija i dobro zezanje - zajamčeni!

[čitaj više]
back to news page