Kopirano!

ČIJI JE NAJVEĆI?

VELIKE NAGRADE ZA SEÑOR

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Outward nagrađeni su najbolji oglasi velikog formata u posljednje dvije godine, a mi smo apsolutni pobjednici natjecanja s najboljim projektima u čak polovici kategorija. Billboard za Hrabri telefon koji je upozoravao na problem neprijavljivanja zlostavljanja proglašen je najboljim billboardom, a isti rad je dobio nagradu i za najbolji billboard po glasovima publike. Višestruko nagrađivana kampanja Reci to glasno, nakon Grand prixa na Mixx-u i zlata na IdejiX osvojila je i nagradu za najbolju iskoristivost medija. 

Vanjsko oglašavanje je medij kojeg je nemoguće izbjeći pa se trudimo da ono što radimo za njega ne bude spam nego pametno i kreativno. Kampanjom Reci to glasno već smo pokazali moć vanjskog oglašavanja i zato nas vesele nagrade na Outwardu.

Najnovije

WORKING 5 TO 9

EMPLOYER BRAND AWARDS 2020.

Privlačenje novih, super zaposlenika očito privlači i nove, super nagrade! Croatia's Best Employer Brand Awards i ove je godine izabrao najbolje. Atlantic grupa je pomela konkurenciju i uzela Grand Prix, dok je Iskon osvojio čak dvije nagrade: Najbolja inovativna employer brand aktivnost i Napredak u razvoju i implementaciji employer branda. Čestitamo!

Sretni smo što smo zajedno radili na projektima employer brandinga i prije nego je to postao najtrendi termin u industriji. Škicnite: Señor x Iskon i Señor x Atlantic.

[čitaj više]

PRIJATELJI NOVI, GDJE STE

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU

Imaš agencijskog iskustva, razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ što su to tone of voice, insight i target te znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi nam se na copywriter@senor.hr do 7.12. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija i dobro zezanje - zajamčeni!

[čitaj više]
back to news page