Kopirano!

ČIJI JE NAJVEĆI?

VELIKE NAGRADE ZA SEÑOR

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Outward nagrađeni su najbolji oglasi velikog formata u posljednje dvije godine, a mi smo apsolutni pobjednici natjecanja s najboljim projektima u čak polovici kategorija. Billboard za Hrabri telefon koji je upozoravao na problem neprijavljivanja zlostavljanja proglašen je najboljim billboardom, a isti rad je dobio nagradu i za najbolji billboard po glasovima publike. Višestruko nagrađivana kampanja Reci to glasno, nakon Grand prixa na Mixx-u i zlata na IdejiX osvojila je i nagradu za najbolju iskoristivost medija. 

Vanjsko oglašavanje je medij kojeg je nemoguće izbjeći pa se trudimo da ono što radimo za njega ne bude spam nego pametno i kreativno. Kampanjom Reci to glasno već smo pokazali moć vanjskog oglašavanja i zato nas vesele nagrade na Outwardu.

Najnovije

FILMSKA PREMIJERA DAMIRA MARKOVINE

NE ČEKAJTE, POGLEDAJTE NAŠ NOVI FILMSKI PLAKAT

Napokon smo dočekali trenutak da vam pokažemo plakat kojeg smo radili za dokumentarac “Čekaj me” scenarista, snimatelja i redatelja Damira Markovine. Film koji prati jednu (ne)običnu obitelj u prekograničnom posjetu njenom najstarijem članu premijerno je prikazan na ZagrebDox-u, a ovdje možete premijerno pogledati naš plakat.

[čitaj više]

GRAND PRIX ZA ZABU

#PRVIPUT NAJBOLJA DRUŠTVENO ODGOVORNA KAMPANJA

Kampanja #prviput koju smo osmislili za Zagrebačku banku na sinoćnjoj je dodjeli nagrada Grand PRix proglašena najboljom komunikacijskom kampanjom društveno odgovornog poslovanja prema ocjeni međunarodnog žirija! Čestitke ekipi iz Zabe, agenciji 404 i svim malim poduzetnicima koji su hrabro stali pred kameru.

[čitaj više]
back to news page