Campañas and more

Señor voli pametne strategije, nekonvencionalne ideje i sexy produkciju zapakirane u non‑spam komunikaciju relevantnu za brandove i ljude. I piña coladu!

SMRTPHONE KAMPANJA GODINE

Najnovije

PIŠI NAM

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU S ISKUSTVOM

Razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ tone of voiceve (voiceove? tones of voices? kako se to piše? pomozi), insighte, targete i znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi se na job@senor.hr do 15.10. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija zajamčena.

[čitaj više]

Kampanja na rate

Drugi spot za Zaba kartice

Stvari su lakše kad se podijele na rate. Mi smo kampanju za Zaba kreditne kartice podijelili na proljetni i jesenski flight, koji gledatelje podsjećaju da Mastercard kreditnom karticom mogu pokriti i predviđene i nepredviđene troškove. A ti od sada možeš pogledati i jedan i drugi spot!

[čitaj više]

Posao nam je igra

SDUŠno smo brendirali

Sport nije samo za profiće! Središnji državni ured za šport (SDUŠ) pokrenuo je aktivnost kojom potiče najmlađe na sudjelovanje u sportu, a mi smo osmislili ime, brendirali projekt i kreirali slatke maskote. Be a good sport i klikni da vidiš sve super materijale.

[čitaj više]
Amélie
Atlantic Grupa
CARNET
Deltron
Franck
Fruvita
G3 Spirits
Hrabri telefon
IGH
Iskon
Jamnica
Jana
Laus International
Ledo
Maya
Meggle
Mylan
Nova TV
OPG Josip Matković
Osječka pivovara
Outdoor Akzent
Philip Morris
Pliva
Podravka
Point Shopping Center
Radenska
Styria
Toshiba
Valamar Riviera
Zagrebačka banka

PRIJE NEGO NASTAVIŠ...

...htjeli bi ti reći koliko smo odličnih fora pripremili za tebe. Ali u desktop verziji weba. Za potpuno iskustvo senor.hr pogledaj na računalu.