Uvjeti kupnje

OPĆI UVJETI

Stranica www.senor.hr je u vlasništvu tvrtke Señor – dobro društvo za komunikaciju d.o.o. Za vrijeme korištenja usluga web stranice primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Trgovac

Trgovac je Señor – dobro društvo za komunikaciju d.o.o., Švearova 1, 10 000 Zagreb, registrirano za kupnju i prodaju robe te pružanje usluga informacijskog društva.

Kupac

Kupac je posjetitelj webshopa koji kupi barem jedan proizvod. Putem web shopa www.senor.hr kupcu je omogućena kupnja proizvoda koji se nalaze na stranicama trgovca. Valuta je iskazana u eurima (EUR) i hrvatskim kuna (HRK) (fiksni tečaj konverzije 7.53450). Cijene su izražene s PDV-om.Trgovac se obvezuje održavati web sjedište u skladu s dobrom ekonomskom praksom i u maniri dobrog gospodarstvenika te nije odgovoran za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web sjedištu trgovca.

Slike i opisi

Na webshopu nastojimo što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Kako bi dobio u potpunosti realnu sliku o proizvodu kupac je u mogućnosti vidjeti i isprobati proizvode direktno na adresi trgovca.

Istaknute cijene vrijede za kupnju putem stranice www.senor.hr

Plaćanje

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti putem Paypal servisa. Sve eventualne bankovne troškove koji mogu nastati prilikom transfera novca snosi kupac.

Nakon ispravno popunjene narudžbenice trgovac kupcu dostavlja potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju je kupac definirao prilikom narudžbe. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

DOSTAVA

Opći uvjeti dostave

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske je od 3 do 15 radnih dana. Rok počinje od trenutka kad trgovac zaprimi uplatu na račun.

Cijena dostave na području Republike Hrvatske naplaćuje se 6,40 eura / 48,22 kn (fiksni tečaj konverzije 7.53450) s PDV-om za pošiljke do 2 kg težine.

Moguća je dostava u inozemstvo, prema rokovima i cijenama Hrvatske pošte koje možete provjeriti na stranicama Hrvatske pošte.

Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici webshopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije. Proizvod je moguće preuzeti i na adresi Eugena Kumičića 10, 10000 Zagreb.

U slučaju preuzimanja robe kod trgovca, kupac prima dodatnu obavijest e-mailom kad je njegova roba spremna za preuzimanje.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu www.senor.hr bez isporuke kupcu i sl.) trgovac ne preuzima odgovornost i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

ZAMJENA / POVRAT / REKLAMACIJA PROIZVODA

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • unutar 14 dana od primitka
  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

Zamjena reklamiranog proizvoda

Kupac može zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 14 dana od primitka na adresu dostave. Webshop www.senor.hr obvezuje se reklamirani proizvod zamijeniti istim ili proizvodom sličnih karakteristika istog cjenovnog i kvalitativnog razreda u roku od 30 radnih dana od primitka zahtjeva. Kupac je dužan reklamirani proizvod dostaviti u neoštećenoj originalnoj ambalaži. Proizvode s vidljivim oštećenjima i proizvode bez originalne ambalaže nije moguće zamijeniti.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Trgovac se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinšku komunikaciju. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici trgovca odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KONTAKTI

Señor ~ dobro društvo za komunikaciju d.o.o
Kumičićeva 10, HR-10000 Zagreb
Email: info@senor.hr
Telefon: 095 5756 721
OIB: 57525794282
MB: 080878658
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080878658.
Temeljni kapital iznosi 100.200,00 kuna / 13.298,83 euro (fiksni tečaj konverzije 7.53450) i uplaćen je u cijelosti.
Članovi Uprave društva: Iva Kaligarić i Vanja Blumenšajn.
Žiro račun: HR5124840081106740234 (RBA)

Kupnjom proizvoda kupac prihvaća uvjete poslovanja.