Novosti

hot and spicy news

PIKANTNI JÄGERMEISTER IMA SLOGAN KOJI LJUTI KONKURENCIJU

25.11.2019.

Ako misliš da smo do sada bili oštri na jeziku, čekaj da vidiš slogan i promo kit koje smo osmislili za Jägermeister Scharf, jedinstveno ljutkasto piće koje žari i pali kao naše kampanje. Zapravo nemoj čekati, pogledaj ih sad dok su vrući!

[čitaj više]

BRIGO MOJA PRIJEĐI NA WIENER

WIENER SI OSIGURAO SUPER KAMPANJU

28.10.2019.

Ako noćima bdijete brinući se o dugoročnoj komunikacijskoj strategiji Wiener osiguranja, sada napokon možete odahnuti. Ova osiguravateljska kuća jednim si je potezom osigurala super agenciju, novi slogan i ganc novu platformu. Ovdje pogledajte što smo radili proteklih mjeseci - možete biti sigurni da će vam se svidjeti!

[čitaj više]

PIŠI NAM

TRAŽIMO COPYWRITERE S ISKUSTVOM

01.10.2019.

Razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ tone of voiceve (voiceove? tones of voices? kako se to piše? pomozi), insighte, targete i znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi se na job@senor.hr do 15.10. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija zajamčena.

[čitaj više]

Kampanja na rate

Drugi spot za Zaba kartice

23.09.2019.

Stvari su lakše kad se podijele na rate. Mi smo kampanju za Zaba kreditne kartice podijelili na proljetni i jesenski flight, koji gledatelje podsjećaju da Mastercard kreditnom karticom mogu pokriti i predviđene i nepredviđene troškove. A ti od sada možeš pogledati i jedan i drugi spot!

[čitaj više]

Posao nam je igra

SDUŠno smo brendirali

23.09.2019.

Sport nije samo za profiće! Središnji državni ured za šport (SDUŠ) pokrenuo je aktivnost kojom potiče najmlađe na sudjelovanje u sportu, a mi smo osmislili ime, brendirali projekt i kreirali slatke maskote. Be a good sport i klikni da vidiš sve super materijale.

[čitaj više]

Sve više je previše

Maksimalni na Balcannesu

21.09.2019.

Iako nismo ponovili prošlogodišnji uspjeh i kući ponijeli titulu agencije godine, ponovo smo u top tri regionalne agencije s maksimalnim brojem radova, a ujedno smo i hrvatska agencija s najviše projekata u top 25 selekciji! Prestižno društvo najboljih zaslužili su Prilika života, Sjetan Božić i Veliki hrvatski naivci. Čestitke kolegama iz cijele regije!

[čitaj više]

Kreativni iznutra

Srebro na INdoor Kreativcu

20.09.2019.

Čak su se tri naša rada (snogoo, Veliki hrvatski naivci, Sjetan Božić) našla među 10 najboljih i postala finalisti natjecanja INdoor Kreativac, a Naivci su kući ponijeli srebro. Podsjeti se cijelih projekata na našem webu.

[čitaj više]

Prirodan odabir

Evo Lucija u account odjelu

17.09.2019.

Naš account odjel se s vremenom razvio pa mu se nedavno pridružila još jedna članica (i još jedna psihologinja!). Lucija u Señor dolazi iz svijeta filmskog marketinga, a dok nije account executive bavi se fotografijom (izložba će uskoro!). Čim je upoznaš bit će ti jasno zašto smo i mi nju poželjeli uklopiti u svoj kadar.

[čitaj više]

Back to the point

Behance feature za Point branding

16.09.2019.

Da je branding Point centra još uvijek on point potvrdio je Behance, kad ga je nedavno uključio u svoju selekciju najuspješnjih radova u kategoriji Graphic design. Nama je to sasvim dovoljan razlog da te još jednom podsjetimo na ovaj super case i projekt!

[čitaj više]

Kreativni iznutra

33,33333% FINALISTA INDOOR KREATIVCA

13.09.2019.

Petak 13. nama nosi sreću! Čak tri naša projekta (Sjetan Božić, snogoo i Veliki hrvatski naivci) uvrštena su među 10 finalista INdoor Kreativca 2019. Ako se i vama sviđaju, ne zaboravite glasati za najbolji na WEEKEND MEDIA FESTIVALu.

[čitaj više]