Novosti

DVA S BRADOM, DVA BEZ BRADE

U Señoru 4 nova lica

20.04.2020.

Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo, pa tako i brojčano. Naime, zaposlili smo četiri nove osobe u tri stara odjela! 

[čitaj više]

100% EFFIEKASNI

Dva od dva na Effieju

20.04.2020.

Učinkoviti smo i u prijavama kao i u projektima. Naša dva finalista donijela su nam dva Effieja! Veliki hrvatski naivci za CERT.hr dobili su brončani Effie u kategoriji Razno, a Prilika života za Iskon broncu u telekom kategoriji! Nadamo se da ćemo na ljeto dobiti i brončani ten.

[čitaj više]

POMIJEŠAJ OVE NOĆI SREBRO I ZLATO

Osvojili smo dvije IdejeX!

20.04.2020.

Na virtualnoj dodjeli IdejeX, osvojili smo dvije prave nagrade: zlato za najbolju kampanju u Financijama za Wiener osiguranje Osigurava vaš mir, i srebro u Telekomunikacijama za Iskon Priliku života! Imali smo i trećeg finalista: cover za album DISCOVER glazbenice SUN U u kategoriji Dizajn. Virtualno slavlje uz mnoštvo emotikona, smajlića i pokoji meme, potrajalo je dugo u noć.

[čitaj više]

VANJIN INTERVJU ZA ADVERTISER SERBIA

Nedostaju mi vizionari koji postavljaju standarde i motiviraju cijele generacije

20.01.2020.

Kreativni direktori su heart&soul svih dobro utemeljenih komunikacijskih agencija. Pročitajte što o kreativnosti misli Vanja Blumenšajn, very creative director agencije Señor...

[čitaj više]

Svjetske, a i jedna naša

ODABRAO JURICA ĆORLUKA

07.01.2020.

Dok smo bili na kolektivnom, Señorov vođa kreativne navale Jurica Ćorluka se ufuravao u nove radne pobjede. Naime, za Marketing Mrežu je odabrao 5 kampanja koje su obilježile 2019. godinu. Ima svega, od globalne Coca Cole do lokalnih Srba u Hrvatskoj. 

[čitaj više]

SEÑOR 2.0

Oh, what a year!

19.12.2019.

Ok, to kažemo svake godine, ali ne lažemo ni ove. Kao prvo i prvo, poklonili smo si novi web! Sadržaja ne fali, ako ne znate dovoljno o nama, ovo je pravo mjesto da vidite kako razmišljamo i radimo. A naradili se jesmo!

[čitaj više]

NA BLISKOM ISTOKU

UEPS, I did it again!

11.12.2019.

Nakon niza godina vrednovanja radova u žiriju Kaktusa, Vanja opet žirira istočno od Señora - ovaj put za priznanja UEPS-a, Udruženja za tržišne komunikacije Srbije. Na pitanje hoće li prijavljene projekte ekonomskih propagandista Srbije ocijeniti strogo, ali pošteno, kratko je odgovorio pa izjavu prenosimo u cjelosti: "Hoću!"

[čitaj više]

BRACO&SEKA

Jedva čekamo da vidite Zaba spot

09.12.2019.

Zagrebačka banka nudi brze i jednostavne gotovinske kredite. Sukladno tome i ovaj tekst će jednako tako biti i brz i jednostavan. Imamo novi spot za Zabu. Dobar je. Pogledaj ga ovdje.

[čitaj više]

PLIMA LAJKOVA

BEHANCE FEATURE ATLANTIC BRANDINGA

06.12.2019.

Najveća svjetska kreativna mreža s preko 10 milijuna članova featurala je naš Atlanticov branding u svoju galeriju naj radova grafičkog dizajna. Pravi trenutak za prisjetiti se jednog od najvećih rebrandinga koje smo radili klikom na case i projekt.

[čitaj više]

hot and spicy news

PIKANTNI JÄGERMEISTER IMA SLOGAN KOJI LJUTI KONKURENCIJU

25.11.2019.

Ako misliš da smo do sada bili oštri na jeziku, čekaj da vidiš slogan i promo kit koje smo osmislili za Jägermeister Scharf, jedinstveno ljutkasto piće koje žari i pali kao naše kampanje. Zapravo nemoj čekati, pogledaj ih sad dok su vrući!

[čitaj više]
senor no hablo espanol