Novosti

NEWFINALFINALFINALFINAL.PSD

IMAMO ČETIRI FINALISTA NA ZAGREB DESIGN WEEKU!

20.09.2023.

Na ovogodišnjem, desetom izdanju Zagreb Design Weeka, u kategoriji grafičkog dizajna svoje mjesto među finalistima našla su i četiri rada iz Señora. To su redom: Indirekt, L’ortolano, FOREO i Mentalna higijena. Mi smo svoje odradili, sad dižemo sve četiri u zrak i nestrpljivo čekamo proglašenje pobjednika! Vidimo se od 26.9. do 1.10. na Zagrebačkom Velesajmu!

[čitaj više]

OD ZG DO BG

JURE ŽIRIRA KAKTUS!

18.09.2023.

As tradition goes, Señor je ponovno dio regionalnog dijela žirija Kaktus festivala u Srbiji. Na ovogodišnjem, devetom izdanju, ulogu strogog, ali pravednog stručnjaka preuzima naš Head of creative Jure koji će 1. i 2. studenog u Beogradu dati svoj sud o najboljim (a i onim malo manje boljim) kampanjama i projektima iz regije.

[čitaj više]

POZIT-IVA

IVA NA WOMAN.COMM KONFERENCIJI

06.07.2023.

Na ovogodišnoj Woman.Comm konferenciji, naša super managing direktorica Iva održat će predavanje o pokretanju pozitivnih promjena u društvu na primjeru nagrađivane društveno odgovorne kampanje Nije u redu u uredu. Kako zajedno možemo stati na kraj rodnoj diskriminaciji u poslovnim prilikama saznaj u hotelu Hills u Sarajevu 24. listopada. A kako možeš doći do early bird ulaznice prije nego bude prekasno, provjeri na linku.

[čitaj više]

EFFIE-IN GREAT

NAJUČINKOVITIJI SMO U HRVATSKOJ PO GLOBAL EFFIE INDEXU!

29.06.2023.

Global Effie Index, najopsežnije globalno istraživanje marketinške učinkovitosti, proglasilo nas je najučinkovitijom agencijom u Hrvatskoj i 26. najučinkovitijom nezavisnom agencijom svijeta! Ovu smo prestižnu titulu stekli kreiranjem kampanja Nije u redu u uredu za CESI, I dalje osigurava vaš mir za Wiener osiguranje te Ljudski je uspoređivati! za bonbon. Bravo za sve!

[čitaj više]

(SKORO) NAJBOLJI

IZAŠAO BALCANNES REPORT — SEÑOR DRUGI U REGIJI

23.06.2023.

Da smo na BalCannesu, najvećem regionalnom natjecanju kreativnosti s ukupno šest finalista osvojili četiri nagrade je stara vijest. Ali novost je da je izašao službeni report koji na čak 58 stranica donosi sve detalje o pobjedničkim radovima. S kojim smo sve projektima došli do titule druge najbolje agencije u regiji, prisjeti se na linku.

[čitaj više]

IMAŠ 5 MINUTA?

TRAŽIMO POJAČANJE U ACCOUNTU

23.06.2023.

Señor je uvijek u potrazi za talentiranim profesionalcima. Ovog puta, tražimo iskusne accounte/ice koji će pojačati naše redove. Ako si group account direktor/ica, account direktor/ica, manager/ica ili se tako osjećaš, a imaš minimalno 5 godina iskustva rada u kreativnoj ili digitalnoj agenciji, izdvoji maksimalno 5 minuta za prijavu do 2.7.

[čitaj više]

DI SU PARE?

SIMPA KAMPANJA ZA HRVATSKI TELEKOM

16.05.2023.

More money, more problems? Ne ako se pita korisnike opcija na bonove, koji sve što žele je surfati bez neočekivanih troškova. Zato je Hrvatski Telekom osmislio eSimpu — jedinu 100% digitalnu opciju s kojom bonaši surfaju bez situacija u kojima im se skida novac s računa. Kako smo kapitalizirali na toj informaciji pri izradi kreativnog rješenja za novu HT kampanju, saznaj u nastavku.

[čitaj više]

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

27.04.2023.

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Monika Vodopija osnažila je dizajn odjel, Mario Štrok osvježio copy sobu, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

[čitaj više]

Na BalCannesu nema mira

Druga smo najbolja agencija u regiji!

25.04.2023.

S ukupno šest finalista i četiri osvojene nagrade (zlato za Otkrij Varteks, srebra za Nije u redu u uredu, Oči ti šalju signale, Prvi put), ove godine smo na regionalnom natjecanju oglašavanja BalCannes proglašeni drugom najboljom agencijom u regiji! Osim ovih nagrada, iz Rovinja se vraćamo i s tri osvojene IdejeX (zlato i bronca za Varteks, bronca za Indirekt), a više o svim nagradama i finalistima pročitaj na linku.

[čitaj više]

MAJSTORSKI OBAVLJEN POSAO

BRANDIRALI SMO SOBOSLIKARSKI OBRT

24.04.2023.

Plava panda je soboslikarski obrt neobičnog imena, čiji je rad jednako neuobičajen. Dok se većini ljudi na samu spomen riječi soboslikar, ličilac, maler ili pitur javljaju neugodne uspomene, korisnici Plave pande znaju da će njihov prostor biti okrečen pedantno i odgovorno. Kako smo osmislili komunikaciju i vizualni identitet za soboslikara kojeg ćeš preporučiti svakome, saznaj u novom kejsu.

[čitaj više]