Novosti

Señor @ Behance

Poluotok i HSM featureani su na Behanceu!

06.12.2022.

U mjesec dana kuratori su nas dvaput počastili - prvo je HSM featurean u kategoriji Illustrator, a zatim i Poluotok u branding kategoriji grafičkog dizajna. Gracias!

[čitaj više]

O čemu brinu kauboji?

NASTAVAK WIENER KAMPANJE S DUVNJAKOM

25.10.2022.

Da i sportaši brinu o malim stvarima poput zvuka električnih automobila, vidjeli smo u prethodnoj iteraciji Wiener kampanje s Domagojem Duvnjakom. Ovog puta uhvatili smo ga na pressici, a što je podijelio s nama – pogledajte na linku.

[čitaj više]

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

03.10.2022.

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]

IVA ZA KAKTUS

Intervju s predsjednicom

29.09.2022.

Kako je ove godine tema Kaktus festivala samorefleksija, naša se Iva krenula zagrijavati za ulogu predsjednice regionalnog žirija davanjem svoje refleksije na stanje oglašivačke industrije u regiji. Zašto je važna samokritičnost, tko sve stvara reputaciju industrije i na što će Iva posebno obratiti pažnju u žiriranju radova – pročitajte u intervjuu.

[čitaj više]

A gdje je pečat?

KAMPANJA ZA AKD – OD TOČKE DO TOČKE

28.09.2022.

Nakon puno fokusica, intervjua i istraživanja, došli smo do šokantnog zaključka: ljudi ne uživaju u obavljanju birokracije, čekanju u redovima i opetovanim dolascima zbog jednog papira koji nedostaje. Kad bi barem postojao način da se sve to odradi brzo, lako, i bez potrebe za turnejom po gradu. Ili postoji?

[čitaj više]

Vijesti iz regije

IVA JE U ŽIRIJU KAKTUSA

26.08.2022.

Naša OG señorita i super managing direktorica Iva Kaligarić pridružuje se regionalnom žiriju KAKTUS festivala! Hvala Marketing mreži na pozivu, držimo fige svim prijavljenima (Iva je stroga, ali pravedna!) i vidimo se u studenom u Beogradu.

[čitaj više]

DÓNDE ESTÁ EL SEÑOR?

Kolektivni godišnji

27.07.2022.

Istraživanje u kojem će svi señori i señorite sudjelovati od 1.8. do 15.8. je kako se što kvalitetnije odmoriti na kolektivnom godišnjem. S novim se spoznajama o idealnoj debljini kamenčića za žabice, omjeru sastojaka u piña coladi i drugim zaključcima vraćamo 16.8., a dotad… hasta la vista, bebé.

[čitaj više]

U NISKOM STARTU

Nova smo agencija UNICEF-a

27.07.2022.

S ponosom smo dočekali novog klijenta, a umjesto laganog zagrijavanja krenuli smo trčeći — i to projektom za humanitarnu utrku Mliječna staza. Ove godine se okupljamo u znak podrške mentalnom zdravlju djece i mladih, a sve detalje o utrci i tome kako možeš sudjelovati saznaj na mlijecnastaza.hr.

[čitaj više]

(VERY) PRETTY BIG DEAL

FOREO je dobio brand facelift

27.07.2022.

FOREO nije samo još jedan beauty brand i ne bi trebao tako ni izgledati, zato mu je trebalo dati novo usustavljeno lice u skladu s pozicijom premium lidera u segmentu beauty industrije. Repozicioniranje branda, dizajn novih layouta, izrada detaljnog brand booka i cjelovita art direkcija i produkcija 140 product i model fotografija i videa za 80 zemalja — sve o našoj brand care rutini za FOREO istraži u novom kejsu.

[čitaj više]

All eyez on Indirekt

BRANDIRALI SMO JUBILARNI INDIREKT

09.06.2022.

Osim što za svoje jubilarno 10. izdanje ima super lineup, naš indie festival Indirekt koji je posvećen otkrivanju budućih glazbenih zvijezda ima i super novi vizualni identitet i slogan. Bacite oko na Indirektovo oko koje je stalno u potrazi za novim talentima i vidimo se ovaj vikend u Umagu!

[čitaj više]