Kopirano!

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Mario Štrok osvježio je copy sobu, Monika Vodopija osnažila dizajn tim, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Bilo bi šteta da ih mi ukratko predstavimo jer bi onda oni propustili doživjeti potpunu ugodu, smiraj i opuštenost prilikom osmišljavanja svog kratkog opisa za široku javnost. U tom duhu, evo što svatko od njih kaže za sebe.


Monika, junior dizajnerica

Likes: 25 stupnjeva u prostoriji, Kinder Pingui nakon svakog ručka, pucketanje bubble wrapa, neobične vizitke. Dislikes: isključene radijatore.


Mario, junior copywriter

Likes: puno punova, viziju budućnosti u kojoj vrtlari na Braču i piše dječje slikovnice, spontani voćni obrok u 15h svakim radnim danom. Dislikes: struganje stiropora.


Anja, senior account executive

Likes: duge razgovore s bakom, karikiranje, krekere, otkrivanje svega vezanog uz gen z. Dislikes: pisanje opisa o sebi.


Nika, account assistentica

Likes: glazbu upitne kvalitete, ležerne šetnje u kojima se utrkuje s tramvajem, kutijice za hranu u obliku životinja. Dislikes: Anjina neprestana pitanja vezana uz gen z.


Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

Najnovije

DI SU PARE?

SIMPA KAMPANJA ZA HRVATSKI TELEKOM

More money, more problems? Ne ako se pita korisnike opcija na bonove, koji sve što žele je surfati bez neočekivanih troškova. Zato je Hrvatski Telekom osmislio eSimpu — jedinu 100% digitalnu opciju s kojom bonaši surfaju bez situacija u kojima im se skida novac s računa. Kako smo kapitalizirali na toj informaciji pri izradi kreativnog rješenja za novu HT kampanju, saznaj u nastavku.

[čitaj više]

Na BalCannesu nema mira

Druga smo najbolja agencija u regiji!

S ukupno šest finalista i četiri osvojene nagrade (zlato za Otkrij Varteks, srebra za Nije u redu u uredu, Oči ti šalju signale, Prvi put), ove godine smo na regionalnom natjecanju oglašavanja BalCannes proglašeni drugom najboljom agencijom u regiji! Osim ovih nagrada, iz Rovinja se vraćamo i s tri osvojene IdejeX (zlato i bronca za Varteks, bronca za Indirekt), a više o svim nagradama i finalistima pročitaj na linku.

[čitaj više]
back to news page