Kopirano!

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Mario Štrok osvježio je copy sobu, Monika Vodopija osnažila dizajn tim, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Bilo bi šteta da ih mi ukratko predstavimo jer bi onda oni propustili doživjeti potpunu ugodu, smiraj i opuštenost prilikom osmišljavanja svog kratkog opisa za široku javnost. U tom duhu, evo što svatko od njih kaže za sebe.


Monika, junior dizajnerica

Likes: 25 stupnjeva u prostoriji, Kinder Pingui nakon svakog ručka, pucketanje bubble wrapa, neobične vizitke. Dislikes: isključene radijatore.


Mario, junior copywriter

Likes: puno punova, viziju budućnosti u kojoj vrtlari na Braču i piše dječje slikovnice, spontani voćni obrok u 15h svakim radnim danom. Dislikes: struganje stiropora.


Anja, senior account executive

Likes: duge razgovore s bakom, karikiranje, krekere, otkrivanje svega vezanog uz gen z. Dislikes: pisanje opisa o sebi.


Nika, account assistentica

Likes: glazbu upitne kvalitete, ležerne šetnje u kojima se utrkuje s tramvajem, kutijice za hranu u obliku životinja. Dislikes: Anjina neprestana pitanja vezana uz gen z.


Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

Najnovije

NEWFINALFINALFINALFINAL.PSD

IMAMO ČETIRI FINALISTA NA ZAGREB DESIGN WEEKU!

Na ovogodišnjem, desetom izdanju Zagreb Design Weeka, u kategoriji grafičkog dizajna svoje mjesto među finalistima našla su i četiri rada iz Señora. To su redom: Indirekt, L’ortolano, FOREO i Mentalna higijena. Mi smo svoje odradili, sad dižemo sve četiri u zrak i nestrpljivo čekamo proglašenje pobjednika! Vidimo se od 26.9. do 1.10. na Zagrebačkom Velesajmu!

[čitaj više]

OD ZG DO BG

JURE ŽIRIRA KAKTUS!

As tradition goes, Señor je ponovno dio regionalnog dijela žirija Kaktus festivala u Srbiji. Na ovogodišnjem, devetom izdanju, ulogu strogog, ali pravednog stručnjaka preuzima naš Head of creative Jure koji će 1. i 2. studenog u Beogradu dati svoj sud o najboljim (a i onim malo manje boljim) kampanjama i projektima iz regije.

[čitaj više]
back to news page