Kopirano!

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Mario Štrok osvježio je copy sobu, Monika Vodopija osnažila dizajn tim, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Bilo bi šteta da ih mi ukratko predstavimo jer bi onda oni propustili doživjeti potpunu ugodu, smiraj i opuštenost prilikom osmišljavanja svog kratkog opisa za široku javnost. U tom duhu, evo što svatko od njih kaže za sebe.


Monika, junior dizajnerica

Likes: 25 stupnjeva u prostoriji, Kinder Pingui nakon svakog ručka, pucketanje bubble wrapa, neobične vizitke. Dislikes: isključene radijatore.


Mario, junior copywriter

Likes: puno punova, viziju budućnosti u kojoj vrtlari na Braču i piše dječje slikovnice, spontani voćni obrok u 15h svakim radnim danom. Dislikes: struganje stiropora.


Anja, senior account executive

Likes: duge razgovore s bakom, karikiranje, krekere, otkrivanje svega vezanog uz gen z. Dislikes: pisanje opisa o sebi.


Nika, account assistentica

Likes: glazbu upitne kvalitete, ležerne šetnje u kojima se utrkuje s tramvajem, kutijice za hranu u obliku životinja. Dislikes: Anjina neprestana pitanja vezana uz gen z.


Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

Najnovije

NIJE OGLAS, VEĆ OGLASNIK

NAPRAVILI SMO NOVI BRANDING

Mi smo napravili branding za novi oglasnik na hrvatskom i regionalnom tržištu, a vi pročitajte kejs. Može? Vrijedi? OK? Važi? Dogovoreno?

[čitaj više]

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]
back to news page