Kopirano!

Prirodan odabir

Evo Lucija u account odjelu

Naš account odjel se s vremenom razvio pa mu se nedavno pridružila još jedna članica (i još jedna psihologinja!). Lucija u Señor dolazi iz svijeta filmskog marketinga, a dok nije account executive bavi se fotografijom (izložba će uskoro!). Čim je upoznaš bit će ti jasno zašto smo i mi nju poželjeli uklopiti u svoj kadar.

Najnovije

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]

IVA ZA KAKTUS

Intervju s predsjednicom

Kako je ove godine tema Kaktus festivala samorefleksija, naša se Iva krenula zagrijavati za ulogu predsjednice regionalnog žirija davanjem svoje refleksije na stanje oglašivačke industrije u regiji. Zašto je važna samokritičnost, tko sve stvara reputaciju industrije i na što će Iva posebno obratiti pažnju u žiriranju radova – pročitajte u intervjuu.

[čitaj više]
back to news page