Kopirano!

Prirodan odabir

Evo Lucija u account odjelu

Naš account odjel se s vremenom razvio pa mu se nedavno pridružila još jedna članica (i još jedna psihologinja!). Lucija u Señor dolazi iz svijeta filmskog marketinga, a dok nije account executive bavi se fotografijom (izložba će uskoro!). Čim je upoznaš bit će ti jasno zašto smo i mi nju poželjeli uklopiti u svoj kadar.

Najnovije

DI SU PARE?

SIMPA KAMPANJA ZA HRVATSKI TELEKOM

More money, more problems? Ne ako se pita korisnike opcija na bonove, koji sve što žele je surfati bez neočekivanih troškova. Zato je Hrvatski Telekom osmislio eSimpu — jedinu 100% digitalnu opciju s kojom bonaši surfaju bez situacija u kojima im se skida novac s računa. Kako smo kapitalizirali na toj informaciji pri izradi kreativnog rješenja za novu HT kampanju, saznaj u nastavku.

[čitaj više]

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Monika Vodopija osnažila je dizajn odjel, Mario Štrok osvježio copy sobu, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

[čitaj više]
back to news page