Kopirano!

OD EFZG-A DO NEW YORKA

JEDAN PREDAJE, DRUGI OCJENJUJE!

Osim što na boljitku komunikacijske scene radimo svojim kampanjama, angažirali smo se i u edukacijskom smislu. Naš Jure održat će u utorak 8.3. u 18:30 predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje će budućim profesionalcima otkriti dobro skrivane tajne oglašivačke industrije.

Vanja je za to vrijeme pozvan u Grand jury New York Festivals International Advertising Awards gdje će s kolegama izabrati najbolje radove iz cijeloga svijeta.

Bravo dečki, pardon, profesori!

Najnovije

MILIJUNSKO PITANJE

ODMOTALI SMO ZABINU BOŽIĆNU KAMPANJU

Uživate li više u reakciji drugih na poklon koji ste im odabrali (nadamo se i pogodili!) ili više volite otkriti iznenađenje koje je netko pripremio za vas? Kako nas najviše veseli pripremanje kampanja, odgovor na ovo pitanje koji su dali darodavci i daroprimci svih generacija možete pogledati u seriji spotova za Zabinu božićnu nagradnu igru.

P.S. Ne dajte da jedno od iznenađenja za vas ove godine bude i Božić, na vrijeme kupite super poklone!

[čitaj više]

STAY TUNED

#PRVIPUT, PO DRUGI PUT

Ako ste mislili da je to bilo to, prevarili ste se jer Zaba nastavlja s promoviranjem neotkrivenih ljepota i posebnosti Lijepe Naše. Nakon spota i vizuala za ogulinski Hotel Frankopan, napravili smo 5 novih spotova i 5 novih key vizuala za 5 malih i mikro hrvatskih poduzetnika. Ovdje pogledajte spotove, ali i otkrijte mnoštvo drugih super lokacija za produžene, skraćene, obične i neobične vikende.

[čitaj više]
back to news page