Kopirano!

OD EFZG-A DO NEW YORKA

JEDAN PREDAJE, DRUGI OCJENJUJE!

Osim što na boljitku komunikacijske scene radimo svojim kampanjama, angažirali smo se i u edukacijskom smislu. Naš Jure održat će u utorak 8.3. u 18:30 predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje će budućim profesionalcima otkriti dobro skrivane tajne oglašivačke industrije.

Vanja je za to vrijeme pozvan u Grand jury New York Festivals International Advertising Awards gdje će s kolegama izabrati najbolje radove iz cijeloga svijeta.

Bravo dečki, pardon, profesori!

Najnovije

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]

NAGRADNA JURESDIKCIJA

JURE PONOVNO ŽIRIRA IDEJUX

U sklopu festivala Dani komunikacija, naš Head of creative Jurica Ćorluka ocjenjivat će najbolje ideje u domaćem oglašavanju na IdejiX. Ove godine, žirirat će radove u kategorijama Best on Market i Best of Positive Change. Sretno svim natjecateljima!

[čitaj više]
back to news page