Kopirano!

OD EFZG-A DO NEW YORKA

JEDAN PREDAJE, DRUGI OCJENJUJE!

Osim što na boljitku komunikacijske scene radimo svojim kampanjama, angažirali smo se i u edukacijskom smislu. Naš Jure održat će u utorak 8.3. u 18:30 predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje će budućim profesionalcima otkriti dobro skrivane tajne oglašivačke industrije.

Vanja je za to vrijeme pozvan u Grand jury New York Festivals International Advertising Awards gdje će s kolegama izabrati najbolje radove iz cijeloga svijeta.

Bravo dečki, pardon, profesori!

Najnovije

Señor traži kolege

ZAPOŠLJAVAMO SENIOR ACCOUNTA-ICU

Zapošljavamo Senior Accounta-icu s 3-5 godina iskustva u marketinškoj ili digitalnoj agenciji. Ako se prepoznaješ u ovom opisu, piši. Señor nije formalist, impresioniraj ga kvalitetom ne kvantitetom: pošalji nam molbu i kratki CV s popisom sretnih klijenata s kojima si radio/la na account@senor.hr do 17.1. Diskrecija zajamčena. Čujemo se!

[čitaj više]

Poklon koji možeš odmah otvoriti

PREPORUČENO PISMO OD SEÑORA

Na kraju još jedne izazovne godine sve što ti želimo za sljedeću je više slobodnog vremena za opuštanje. Ti najbolje znaš kako ćeš to vrijeme ispuniti, a za inspiraciju, nakon riješene liste poklona, možeš krenuti na rješavanje naše liste preporuka koje se kriju iza linka.

[čitaj više]
back to news page