Kopirano!

OD EFZG-A DO NEW YORKA

JEDAN PREDAJE, DRUGI OCJENJUJE!

Osim što na boljitku komunikacijske scene radimo svojim kampanjama, angažirali smo se i u edukacijskom smislu. Naš Jure održat će u utorak 8.3. u 18:30 predavanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje će budućim profesionalcima otkriti dobro skrivane tajne oglašivačke industrije.

Vanja je za to vrijeme pozvan u Grand jury New York Festivals International Advertising Awards gdje će s kolegama izabrati najbolje radove iz cijeloga svijeta.

Bravo dečki, pardon, profesori!

Najnovije

FILMSKA PREMIJERA DAMIRA MARKOVINE

NE ČEKAJTE, POGLEDAJTE NAŠ NOVI FILMSKI PLAKAT

Napokon smo dočekali trenutak da vam pokažemo plakat kojeg smo radili za dokumentarac “Čekaj me” scenarista, snimatelja i redatelja Damira Markovine. Film koji prati jednu (ne)običnu obitelj u prekograničnom posjetu njenom najstarijem članu premijerno je prikazan na ZagrebDox-u, a ovdje možete premijerno pogledati naš plakat.

[čitaj više]

GRAND PRIX ZA ZABU

#PRVIPUT NAJBOLJA DRUŠTVENO ODGOVORNA KAMPANJA

Kampanja #prviput koju smo osmislili za Zagrebačku banku na sinoćnjoj je dodjeli nagrada Grand PRix proglašena najboljom komunikacijskom kampanjom društveno odgovornog poslovanja prema ocjeni međunarodnog žirija! Čestitke ekipi iz Zabe, agenciji 404 i svim malim poduzetnicima koji su hrabro stali pred kameru.

[čitaj više]
back to news page