Kopirano!

Sve više je previše

Maksimalni na Balcannesu

Iako nismo ponovili prošlogodišnji uspjeh i kući ponijeli titulu agencije godine, ponovo smo u top tri regionalne agencije s maksimalnim brojem radova, a ujedno smo i hrvatska agencija s najviše projekata u top 25 selekciji! Prestižno društvo najboljih zaslužili su Prilika života, Sjetan Božić i Veliki hrvatski naivci. Čestitke kolegama iz cijele regije!

Najnovije

RADITI ZAJEDNO

Uživanje u ovoj vijesti donosi vam Hrvatski Telekom

Konačno možemo podijeliti s vama: pronašli smo fenomenalan paket s ugovornom obvezom. U suradnji s prijateljima iz McCanna Zagreb osvojili smo veliki natječaj za Hrvatski Telekom. S HT timom i brandovima nismo stranci, radili smo zajedno na mnogim projektima (još kad je fiksna telefonija bila the thing), a zadnjih godina Señor i Iskon pomiču granice u telekom oglašavanju (osvježite pamćenje ovdje!).

[čitaj više]

MALA SLOVA ZA MALE BRIGE

WIENEROVA MINI KAMPANJA

Nastavili smo s novim flightom Wienerove kampanje “Osigurava vaš mir”- ovaj put za dopunsko i mini dodatno zdravstveno osiguranje. U istom tonu, naše zdravstveno osigurane junake brinu male brige jer o velikima ne moraju razmišljati. Zato pogledajte novi spot i ostale materijale koji postavljaju pitanja koja se neosigurane osobe ni u ludilu ne usude postaviti!

[čitaj više]
back to news page
senor no hablo espanol