Kopirano!

O čemu brinu kauboji?

NASTAVAK WIENER KAMPANJE S DUVNJAKOM

wiener_duvnjak_prosirena_vijest

Nakon uspješne kampanje Wiener osigurava vaš mir, još uspješnijeg nastavka Wiener i dalje osigurava vaš mir i suradnje s Domagojem Duvnjakom koji je s nama podijelio svoje dvojbe oko električnih automobila, bilo je vrijeme za podići stvari na višu razinu, izaći na parket i ostaviti 100% na terenu. Ili da kažemo 120%?

Wiener je ponosni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije pa smo preko veze uhvatili Duvnjaka te ga pitali o čemu brine kad ne niže pobjede na terenu. Pogledajte ispod što je podijelio s nama.

Najnovije

Señor @ Behance

Poluotok i HSM featureani su na Behanceu!

U mjesec dana kuratori su nas dvaput počastili - prvo je HSM featurean u kategoriji Illustrator, a zatim i Poluotok u branding kategoriji grafičkog dizajna. Gracias!

[čitaj više]

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]
back to news page