Kopirano!

O čemu brinu kauboji?

NASTAVAK WIENER KAMPANJE S DUVNJAKOM

wiener_duvnjak_prosirena_vijest

Nakon uspješne kampanje Wiener osigurava vaš mir, još uspješnijeg nastavka Wiener i dalje osigurava vaš mir i suradnje s Domagojem Duvnjakom koji je s nama podijelio svoje dvojbe oko električnih automobila, bilo je vrijeme za podići stvari na višu razinu, izaći na parket i ostaviti 100% na terenu. Ili da kažemo 120%?

Wiener je ponosni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije pa smo preko veze uhvatili Duvnjaka te ga pitali o čemu brine kad ne niže pobjede na terenu. Pogledajte ispod što je podijelio s nama.

Najnovije

Work the WARC!

#NIJEUREDU JE U EFIKASNIH TOP 100

Nakon osvojenog Effie Grand Prixa na lanjskim Danima komunikacija, dobili smo vijest da je WARC uvrstio Nije u redu u uredu u top 100 najnagrađivanijih kampanja po efikasnosti u svijetu! WARC je nezavisni globalni autoritet za oglašavanje i medijsku učinkovitost, a mi smo počašćeni što je naša kampanja za ravnopravnost u suradnji s CESI, Humanom, agencijom 404 i Outdoor Akzentom pronašla svoje mjesto na ovoj listi. Ide jedna vrlo efikasna piña colada!

[čitaj više]

MIXXXX

Imamo četiri finalista na MIXXu!

Dvije kampanje su nam u četiri kategorije za nagradu za najbolji digitalni projekt: Mentalna higijena je finalist kategorije Corporate Social Responsibility Campaign, a kampanja za Wiener putno osiguranje je finalist kategorija Direct Response and Lead Generation Campaign, Campaign Effectiveness i Influencer Marketing. Bravo za Wiener osiguranje i iProspect, a čestitke i svim drugim finalistima!

[čitaj više]
back to news page