Kopirano!

O čemu brinu kauboji?

NASTAVAK WIENER KAMPANJE S DUVNJAKOM

wiener_duvnjak_prosirena_vijest

Nakon uspješne kampanje Wiener osigurava vaš mir, još uspješnijeg nastavka Wiener i dalje osigurava vaš mir i suradnje s Domagojem Duvnjakom koji je s nama podijelio svoje dvojbe oko električnih automobila, bilo je vrijeme za podići stvari na višu razinu, izaći na parket i ostaviti 100% na terenu. Ili da kažemo 120%?

Wiener je ponosni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije pa smo preko veze uhvatili Duvnjaka te ga pitali o čemu brine kad ne niže pobjede na terenu. Pogledajte ispod što je podijelio s nama.

Najnovije

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]

NAGRADNA JURESDIKCIJA

JURE PONOVNO ŽIRIRA IDEJUX

U sklopu festivala Dani komunikacija, naš Head of creative Jurica Ćorluka ocjenjivat će najbolje ideje u domaćem oglašavanju na IdejiX. Ove godine, žirirat će radove u kategorijama Best on Market i Best of Positive Change. Sretno svim natjecateljima!

[čitaj više]
back to news page