Kopirano!

SUPER MARIJA

Nova igračica u dizajn odjelu

Izgleda da ćemo bitke s najizazovnijim briefovima odsad rješavati puno lakše jer nam se pridružila Marija, art direktorica s 15 godina agencijskog iskustva. Marija kaže da voli nekonvencionalni pristup, eksperimentiranje s medijima i kretanje na rubu briefa, a ni nama takve vratolomije nisu strane. Marija, dobro nam došla!

Najnovije

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]

IVA ZA KAKTUS

Intervju s predsjednicom

Kako je ove godine tema Kaktus festivala samorefleksija, naša se Iva krenula zagrijavati za ulogu predsjednice regionalnog žirija davanjem svoje refleksije na stanje oglašivačke industrije u regiji. Zašto je važna samokritičnost, tko sve stvara reputaciju industrije i na što će Iva posebno obratiti pažnju u žiriranju radova – pročitajte u intervjuu.

[čitaj više]
back to news page