Kopirano!

TOO MUCH INFO

NOVA ISKON KAMPANJA

Iskon_Play_TV+NET-2022_header

Vremena i briefovi se mijenjaju, ali iskrenost je i dalje jednako aktualna. Prije dvije godine postavili smo uspješnu komunikacijsku platformu Iskrenovci pa je iskreno, i ovogodišnja kampanja za Iskon isto iskrena.

Ovaj put u fokusu je Iskon.Play TV s obiljem programa, aplikacija i streaminga, a oni koji gledaju sve te filmove, serije, dokumentarce i informativne programe bit će možda i previše informirani za dobro svojih prijatelja. Ponuda nije zaobišla ni našeg Iskrenovca Jerka Marčića koji sad zna sve jer gleda Iskon.Play TV.

Da i mi ne duljimo s too much information, pogledajte ispod sve.

Najnovije

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]

IVA ZA KAKTUS

Intervju s predsjednicom

Kako je ove godine tema Kaktus festivala samorefleksija, naša se Iva krenula zagrijavati za ulogu predsjednice regionalnog žirija davanjem svoje refleksije na stanje oglašivačke industrije u regiji. Zašto je važna samokritičnost, tko sve stvara reputaciju industrije i na što će Iva posebno obratiti pažnju u žiriranju radova – pročitajte u intervjuu.

[čitaj više]
back to news page