Kopirano!

TOO MUCH INFO

NOVA ISKON KAMPANJA

Iskon_Play_TV+NET-2022_header

Vremena i briefovi se mijenjaju, ali iskrenost je i dalje jednako aktualna. Prije dvije godine postavili smo uspješnu komunikacijsku platformu Iskrenovci pa je iskreno, i ovogodišnja kampanja za Iskon isto iskrena.

Ovaj put u fokusu je Iskon.Play TV s obiljem programa, aplikacija i streaminga, a oni koji gledaju sve te filmove, serije, dokumentarce i informativne programe bit će možda i previše informirani za dobro svojih prijatelja. Ponuda nije zaobišla ni našeg Iskrenovca Jerka Marčića koji sad zna sve jer gleda Iskon.Play TV.

Da i mi ne duljimo s too much information, pogledajte ispod sve.

Najnovije

SEÑORITA PRESENTA

Irena nas je predstavila u Vilniusu

Osim što planira kreativnu strategiju za nas, naša branding specijalistica Irena planira i kako je najbolje predstaviti drugima — u ovom slučaju studentima marketinške komunikacije na sveučilištu u Vilniusu. Hvala prof. Morani Fudurić s EFZG-a na prilici da doprinesemo akademskoj zajednici i hvala soon-to-be kolegama na super pitanjima iz kojih i mi svaki put naučimo nešto novo.

[čitaj više]

OTKRIJ VARTEKS U KINU

Varteksovi spotovi na DHF-u

Hvala Danima hrvatskog filma na selekciji naših spotova iz kampanje za Varteks u kategoriji namjenskog filma! Sad, osim u njihovim dućanima, detalje kroja i uzoraka možete vidjeti na velikom ekranu kina Tuškanac.

P.S. Posebno priznanje ide onima koji na premijeru dođu u Varteksovom odijelu!

[čitaj više]
back to news page