Kopirano!

POJAČAÑE U DIZAJNU

NOVI ART DIREKTOR

Novi član Señora na poziciji art direktora je Alen Lipuš, iskusni dizajner koji voli crtati i ilustrator koji voli dizajnirati, što vrlo uspješno radi od 2010. Evo što Alen kaže o sebi!

„Kad okolnosti i brief to dopuštaju radim pod geslom 'More is more', što podrazumijeva mnoštvo detalja, bogate palete boja i eksperimentiranje unutar različitih stilova. Nakon što ugasim komp i odložim flomastere, ostatak dana (ili noći) obično provedem uz NBA tekme (navijam za LA Lakerse, fan sam postao puno prije nego je LeBron došao u klub :p), bicikliranje i trčanje ili uz dobru knjigu (trenutno je repertoaru Digital Vertigo by Andrew Keen).”

Najnovije

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]

IVA ZA KAKTUS

Intervju s predsjednicom

Kako je ove godine tema Kaktus festivala samorefleksija, naša se Iva krenula zagrijavati za ulogu predsjednice regionalnog žirija davanjem svoje refleksije na stanje oglašivačke industrije u regiji. Zašto je važna samokritičnost, tko sve stvara reputaciju industrije i na što će Iva posebno obratiti pažnju u žiriranju radova – pročitajte u intervjuu.

[čitaj više]
back to news page