Kopirano!

POJAČAÑE U DIZAJNU

NOVI ART DIREKTOR

Novi član Señora na poziciji art direktora je Alen Lipuš, iskusni dizajner koji voli crtati i ilustrator koji voli dizajnirati, što vrlo uspješno radi od 2010. Evo što Alen kaže o sebi!

„Kad okolnosti i brief to dopuštaju radim pod geslom 'More is more', što podrazumijeva mnoštvo detalja, bogate palete boja i eksperimentiranje unutar različitih stilova. Nakon što ugasim komp i odložim flomastere, ostatak dana (ili noći) obično provedem uz NBA tekme (navijam za LA Lakerse, fan sam postao puno prije nego je LeBron došao u klub :p), bicikliranje i trčanje ili uz dobru knjigu (trenutno je repertoaru Digital Vertigo by Andrew Keen).”

Najnovije

Señor traži kolege

ZAPOŠLJAVAMO SENIOR ACCOUNTA-ICU

Zapošljavamo Senior Accounta-icu s 3-5 godina iskustva u marketinškoj ili digitalnoj agenciji. Ako se prepoznaješ u ovom opisu, piši. Señor nije formalist, impresioniraj ga kvalitetom ne kvantitetom: pošalji nam molbu i kratki CV s popisom sretnih klijenata s kojima si radio/la na account@senor.hr do 17.1. Diskrecija zajamčena. Čujemo se!

[čitaj više]

Poklon koji možeš odmah otvoriti

PREPORUČENO PISMO OD SEÑORA

Na kraju još jedne izazovne godine sve što ti želimo za sljedeću je više slobodnog vremena za opuštanje. Ti najbolje znaš kako ćeš to vrijeme ispuniti, a za inspiraciju, nakon riješene liste poklona, možeš krenuti na rješavanje naše liste preporuka koje se kriju iza linka.

[čitaj više]
back to news page