Kopirano!

POJAČAÑE U DIZAJNU

NOVI ART DIREKTOR

Novi član Señora na poziciji art direktora je Alen Lipuš, iskusni dizajner koji voli crtati i ilustrator koji voli dizajnirati, što vrlo uspješno radi od 2010. Evo što Alen kaže o sebi!

„Kad okolnosti i brief to dopuštaju radim pod geslom 'More is more', što podrazumijeva mnoštvo detalja, bogate palete boja i eksperimentiranje unutar različitih stilova. Nakon što ugasim komp i odložim flomastere, ostatak dana (ili noći) obično provedem uz NBA tekme (navijam za LA Lakerse, fan sam postao puno prije nego je LeBron došao u klub :p), bicikliranje i trčanje ili uz dobru knjigu (trenutno je repertoaru Digital Vertigo by Andrew Keen).”

Najnovije

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]

NAGRADNA JURESDIKCIJA

JURE PONOVNO ŽIRIRA IDEJUX

U sklopu festivala Dani komunikacija, naš Head of creative Jurica Ćorluka ocjenjivat će najbolje ideje u domaćem oglašavanju na IdejiX. Ove godine, žirirat će radove u kategorijama Best on Market i Best of Positive Change. Sretno svim natjecateljima!

[čitaj više]
back to news page