Kopirano!

POJAČAÑE U DIZAJNU

NOVI ART DIREKTOR

Novi član Señora na poziciji art direktora je Alen Lipuš, iskusni dizajner koji voli crtati i ilustrator koji voli dizajnirati, što vrlo uspješno radi od 2010. Evo što Alen kaže o sebi!

„Kad okolnosti i brief to dopuštaju radim pod geslom 'More is more', što podrazumijeva mnoštvo detalja, bogate palete boja i eksperimentiranje unutar različitih stilova. Nakon što ugasim komp i odložim flomastere, ostatak dana (ili noći) obično provedem uz NBA tekme (navijam za LA Lakerse, fan sam postao puno prije nego je LeBron došao u klub :p), bicikliranje i trčanje ili uz dobru knjigu (trenutno je repertoaru Digital Vertigo by Andrew Keen).”

Najnovije

WORKING 5 TO 9

EMPLOYER BRAND AWARDS 2020.

Privlačenje novih, super zaposlenika očito privlači i nove, super nagrade! Croatia's Best Employer Brand Awards i ove je godine izabrao najbolje. Atlantic grupa je pomela konkurenciju i uzela Grand Prix, dok je Iskon osvojio čak dvije nagrade: Najbolja inovativna employer brand aktivnost i Napredak u razvoju i implementaciji employer branda. Čestitamo!

Sretni smo što smo zajedno radili na projektima employer brandinga i prije nego je to postao najtrendi termin u industriji. Škicnite: Señor x Iskon i Señor x Atlantic.

[čitaj više]

PRIJATELJI NOVI, GDJE STE

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU

Imaš agencijskog iskustva, razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ što su to tone of voice, insight i target te znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi nam se na copywriter@senor.hr do 7.12. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija i dobro zezanje - zajamčeni!

[čitaj više]
back to news page