Kopirano!

POJAČAÑE U DIZAJNU

NOVI ART DIREKTOR

Novi član Señora na poziciji art direktora je Alen Lipuš, iskusni dizajner koji voli crtati i ilustrator koji voli dizajnirati, što vrlo uspješno radi od 2010. Evo što Alen kaže o sebi!

„Kad okolnosti i brief to dopuštaju radim pod geslom 'More is more', što podrazumijeva mnoštvo detalja, bogate palete boja i eksperimentiranje unutar različitih stilova. Nakon što ugasim komp i odložim flomastere, ostatak dana (ili noći) obično provedem uz NBA tekme (navijam za LA Lakerse, fan sam postao puno prije nego je LeBron došao u klub :p), bicikliranje i trčanje ili uz dobru knjigu (trenutno je repertoaru Digital Vertigo by Andrew Keen).”

Najnovije

DI SU PARE?

SIMPA KAMPANJA ZA HRVATSKI TELEKOM

More money, more problems? Ne ako se pita korisnike opcija na bonove, koji sve što žele je surfati bez neočekivanih troškova. Zato je Hrvatski Telekom osmislio eSimpu — jedinu 100% digitalnu opciju s kojom bonaši surfaju bez situacija u kojima im se skida novac s računa. Kako smo kapitalizirali na toj informaciji pri izradi kreativnog rješenja za novu HT kampanju, saznaj u nastavku.

[čitaj više]

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Monika Vodopija osnažila je dizajn odjel, Mario Štrok osvježio copy sobu, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

[čitaj više]
back to news page