Kopirano!

00_header_i_cover

Klijent

Señor

Brand

Señor

Datum

Prosinac 2019.

Kategorija

Samoinicirano

SEÑOR SAPUNICA

Osmišljavanje blagdanskih poklona za klijente i suradnike svake se godine u agencijama često pretvori u noćnu moru za kreativce - kako smisliti nešto originalno (tisuće svjetskih agencija već desetljećima radi na tome), što odražava agencijski brend i nije nešto što će netko baciti čim otvori? A nije pršut i sir.

BATH DOBAR POKLON

Kad se već mi u agenciji zbog blagdanskih poklona ne možemo opustiti odlučili smo klijentima i suradnicima pokloniti nešto s čim će se oni moći. Osmislili smo Señor sapunice - kugle za kupanje i opuštanje od raznih uredskih sapunica. Kome kolega nije "zaboravio" vratiti novce za ručak ili tko se nacvrcan nije malo požnjarao s kolegicom after-hours neka prvi baci kuglu u kadu!

Señor sapunica ima 8 zastrašujućih epizoda koje kod primatelja izazivaju želju za dugom, opuštajućom kupkom, a kod nas zadovoljstvo jer smo i ove godine uspješno odradili projekt božićni pokloni.

"No quiero vivir sin ti!"
- Emperatriz

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Very creative director, copywriter | Jurica Ćorluka ~ Head of creative, copywriter | Danijela Maričević ~ Head of account | Lucija Drača ~ Junior copywriterica, fotografkinja | Tomislav Fabijanić ~ Dizajner