Kopirano!

ČIN-ČIN, NOVI DIZAJN

DIZAJNIRALI SMO ETIKETU ZA PRIRODNA VINA POD ZIDOM

Bistro Pod Zidom svojim gostima nudi Pet Nat — prirodna, lagana i pjenušava vina koja se proizvode uz minimum kemijske ili vinarske intervencije, buteljirana od lokalnog vinara iz Moslavačke gore. Uzgoj i obrada vinograda temelji se na ekološkim principima, ručnom radu i smanjenoj upotrebi mehanizacije, bez gnojiva, insekticida i herbicida. Zato je svaka butelja jedinstvenog okusa.

Prirodna su vina stvorena za one koji ne biraju vino prema vinskoj karti, već zbog želje da probaju nešto novo i uzbudljivo. Zato smo za glavni motiv etikete kreirali ilustraciju jezika koji u pustolovini kušanja prirodnog vina ne mora nigdje žuriti. Već može zalutati, krenuti stranputicama, a pritom se čak i malo zapetljati. Baš kao i prilikom stvarne degustacije.

Najnovije

HEAD OF CREATIVE PO REGIJI

Jure panelira, žirira i organizira

Naš Jure ove je jeseni na vanrednoj nastavi. Prvo će 12. listopada na Sarajevo Marketing Summitu sudjelovati u panelu “Kreativna Evolucija: Razvoj Inovativnog Razmišljanja u Marketingu”, a zatim će 1. i 2. studenog žirirati Kaktus festival u Beogradu. Tu je i važna uloga u Stručnom savjetu BalCannesa, gdje će sudjelovati u planiranju i organizaciji tog natjecanja.

[čitaj više]

SVIRAJTE MI…

NOVA BONBON KAMPANJA

Koliko para, toliko muzike – fraza je koja funkcionira svugdje osim u bonbonu. Novom ponudom bonbon korisnici dobivaju sve duplo, a novom kampanjom ti dobivaš još jedan kejs na pregled.

[čitaj više]
back to news page