Kopirano!

ČIN-ČIN, NOVI DIZAJN

DIZAJNIRALI SMO ETIKETU ZA PRIRODNA VINA POD ZIDOM

Bistro Pod Zidom svojim gostima nudi Pet Nat — prirodna, lagana i pjenušava vina koja se proizvode uz minimum kemijske ili vinarske intervencije, buteljirana od lokalnog vinara iz Moslavačke gore. Uzgoj i obrada vinograda temelji se na ekološkim principima, ručnom radu i smanjenoj upotrebi mehanizacije, bez gnojiva, insekticida i herbicida. Zato je svaka butelja jedinstvenog okusa.

Prirodna su vina stvorena za one koji ne biraju vino prema vinskoj karti, već zbog želje da probaju nešto novo i uzbudljivo. Zato smo za glavni motiv etikete kreirali ilustraciju jezika koji u pustolovini kušanja prirodnog vina ne mora nigdje žuriti. Već može zalutati, krenuti stranputicama, a pritom se čak i malo zapetljati. Baš kao i prilikom stvarne degustacije.

Najnovije

NIJE OGLAS, VEĆ OGLASNIK

NAPRAVILI SMO NOVI BRANDING

Mi smo napravili branding za novi oglasnik na hrvatskom i regionalnom tržištu, a vi pročitajte kejs. Može? Vrijedi? OK? Važi? Dogovoreno?

[čitaj više]

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]
back to news page