Kopirano!

ČIN-ČIN, NOVI DIZAJN

DIZAJNIRALI SMO ETIKETU ZA PRIRODNA VINA POD ZIDOM

Bistro Pod Zidom svojim gostima nudi Pet Nat — prirodna, lagana i pjenušava vina koja se proizvode uz minimum kemijske ili vinarske intervencije, buteljirana od lokalnog vinara iz Moslavačke gore. Uzgoj i obrada vinograda temelji se na ekološkim principima, ručnom radu i smanjenoj upotrebi mehanizacije, bez gnojiva, insekticida i herbicida. Zato je svaka butelja jedinstvenog okusa.

Prirodna su vina stvorena za one koji ne biraju vino prema vinskoj karti, već zbog želje da probaju nešto novo i uzbudljivo. Zato smo za glavni motiv etikete kreirali ilustraciju jezika koji u pustolovini kušanja prirodnog vina ne mora nigdje žuriti. Već može zalutati, krenuti stranputicama, a pritom se čak i malo zapetljati. Baš kao i prilikom stvarne degustacije.

Najnovije

NAGRADNA JURESDIKCIJA

JURE PONOVNO ŽIRIRA IDEJUX

U sklopu festivala Dani komunikacija, naš Head of creative Jurica Ćorluka ocjenjivat će najbolje ideje u domaćem oglašavanju na IdejiX. Ove godine, žirirat će radove u kategorijama Best on Market i Best of Positive Change. Sretno svim natjecateljima!

[čitaj više]

STUDIJ DIZAJNA JE PREŠAO IGRICU

NOVI PROJEKT U SURADNJI S HRVATSKIM TELEKOMOM

Kako napraviti dobru komunikacijsku kampanju? To sada znaju studenti sa zagrebačkog Studija dizajna. Kako bi se upoznali s cjelokupnim kreativnim procesom, zadnja su dva mjeseca pod budnim mentorskim okom Señora samostalno razvijali kreativne koncepte i vizuale za HT-ov projekt Telekom eSports Championship. Bravo za njih, njihove profesore i Hrvatski Telekom!

[čitaj više]
back to news page