Kopirano!

EFFIE-IN GREAT

NAJUČINKOVITIJI SMO U HRVATSKOJ PO GLOBAL EFFIE INDEXU!

Senjor_Effie_Staticno_Polozeno

Global Effie Index, najopsežnije globalno istraživanje marketinške učinkovitosti, proglasilo nas je najučinkovitijom agencijom u Hrvatskoj i 26. najučinkovitijom nezavisnom agencijom svijeta!

To je indeks koji mjeri učinkovitost temeljenu na rezultatima prošlogodišnjih Effie Awards natjecanja — agencije, mreže, grupe, brendovi i oglašivači prikupljaju bodove putem kampanja koje su osvojile nagradu ili ostvarile status finalista na Effie natjecanju. Tako smo ovu prestižnu titulu stekli kreiranjem kampanja Nije u redu u uredu za CESI, I dalje osigurava vaš mir za Wiener osiguranje te Ljudski je uspoređivati! za bonbon.

A o koliko je velikom istraživanju (a samim time i priznanju) riječ, govori podatak da je prilikom zbrajanja bodova za plasman agencija na rang listi bilo uključeno više od 4300 prijava koje su stekle status finalista ili dobile globalnu, regionalnu ili nacionalnu Effie nagradu. I to iz 125 zemalja svijeta!

Uz prethodno spomenuti plasman na hrvatskom i svjetskom planu, valja spomenuti kako smo ujedno i najučinkovitija agencija na Balkanu te 11. najučinkovitija nezavisna agencija u Europi, čime smo nadmašili i velike globalne igrače kao što su Mother London i Jung von Matt. Bravo za nas!


Najnovije

NEWFINALFINALFINALFINAL.PSD

IMAMO ČETIRI FINALISTA NA ZAGREB DESIGN WEEKU!

Na ovogodišnjem, desetom izdanju Zagreb Design Weeka, u kategoriji grafičkog dizajna svoje mjesto među finalistima našla su i četiri rada iz Señora. To su redom: Indirekt, L’ortolano, FOREO i Mentalna higijena. Mi smo svoje odradili, sad dižemo sve četiri u zrak i nestrpljivo čekamo proglašenje pobjednika! Vidimo se od 26.9. do 1.10. na Zagrebačkom Velesajmu!

[čitaj više]

OD ZG DO BG

JURE ŽIRIRA KAKTUS!

As tradition goes, Señor je ponovno dio regionalnog dijela žirija Kaktus festivala u Srbiji. Na ovogodišnjem, devetom izdanju, ulogu strogog, ali pravednog stručnjaka preuzima naš Head of creative Jure koji će 1. i 2. studenog u Beogradu dati svoj sud o najboljim (a i onim malo manje boljim) kampanjama i projektima iz regije.

[čitaj više]
back to news page