Kopirano!

NAJUČINKOVITIJA AGENCIJA 2022.

OSVOJILI SMO EFFIE GRAND PRIX!

effie_header_2022

Ako ne računamo buđenja jutro nakon slavlja, ove Dane komunikacija bili smo prilično učinkoviti — osvojili smo jedan Mixx i četiri Effieja među kojima i Grand Prix!
 Penjali smo se na binu jednom za Wiener da skupimo srebrni Effie za Financijske i osiguravajuće usluge i četiri puta za Nije u redu u uredu — da skupimo Mixx za najbolju Cross-Media Integration digitalnu kampanju, srebrni Effie za Pozitivne promjene, zlatni Effie za Engaged community i, najsjajniji od svih, mat crni Effie za Grand Prix. Bravo za Wiener, bravo za CESI, a bravo i za nas!

I dalje osigurava vaš mir
Nije u redu u uredu

Najnovije

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]

NAGRADNA JURESDIKCIJA

JURE PONOVNO ŽIRIRA IDEJUX

U sklopu festivala Dani komunikacija, naš Head of creative Jurica Ćorluka ocjenjivat će najbolje ideje u domaćem oglašavanju na IdejiX. Ove godine, žirirat će radove u kategorijama Best on Market i Best of Positive Change. Sretno svim natjecateljima!

[čitaj više]
back to news page