Kopirano!

NAJUČINKOVITIJA AGENCIJA 2022.

OSVOJILI SMO EFFIE GRAND PRIX!

effie_header_2022

Ako ne računamo buđenja jutro nakon slavlja, ove Dane komunikacija bili smo prilično učinkoviti — osvojili smo jedan Mixx i četiri Effieja među kojima i Grand Prix!
 Penjali smo se na binu jednom za Wiener da skupimo srebrni Effie za Financijske i osiguravajuće usluge i četiri puta za Nije u redu u uredu — da skupimo Mixx za najbolju Cross-Media Integration digitalnu kampanju, srebrni Effie za Pozitivne promjene, zlatni Effie za Engaged community i, najsjajniji od svih, mat crni Effie za Grand Prix. Bravo za Wiener, bravo za CESI, a bravo i za nas!

I dalje osigurava vaš mir
Nije u redu u uredu

Najnovije

DÓNDE ESTÁ EL SEÑOR?

Kolektivni godišnji

Istraživanje u kojem će svi señori i señorite sudjelovati od 1.8. do 15.8. je kako se što kvalitetnije odmoriti na kolektivnom godišnjem. S novim se spoznajama o idealnoj debljini kamenčića za žabice, omjeru sastojaka u piña coladi i drugim zaključcima vraćamo 16.8., a dotad… hasta la vista, bebé.

[čitaj više]

U NISKOM STARTU

Nova smo agencija UNICEF-a

S ponosom smo dočekali novog klijenta, a umjesto laganog zagrijavanja krenuli smo trčeći — i to projektom za humanitarnu utrku Mliječna staza. Ove godine se okupljamo u znak podrške mentalnom zdravlju djece i mladih, a sve detalje o utrci i tome kako možeš sudjelovati saznaj na mlijecnastaza.hr.

[čitaj više]
back to news page