Kopirano!

NAJUČINKOVITIJA AGENCIJA 2022.

OSVOJILI SMO EFFIE GRAND PRIX!

effie_header_2022

Ako ne računamo buđenja jutro nakon slavlja, ove Dane komunikacija bili smo prilično učinkoviti — osvojili smo jedan Mixx i četiri Effieja među kojima i Grand Prix!
 Penjali smo se na binu jednom za Wiener da skupimo srebrni Effie za Financijske i osiguravajuće usluge i četiri puta za Nije u redu u uredu — da skupimo Mixx za najbolju Cross-Media Integration digitalnu kampanju, srebrni Effie za Pozitivne promjene, zlatni Effie za Engaged community i, najsjajniji od svih, mat crni Effie za Grand Prix. Bravo za Wiener, bravo za CESI, a bravo i za nas!

I dalje osigurava vaš mir
Nije u redu u uredu

Najnovije

SEÑORITA PRESENTA

Irena nas je predstavila u Vilniusu

Osim što planira kreativnu strategiju za nas, naša branding specijalistica Irena planira i kako je najbolje predstaviti drugima — u ovom slučaju studentima marketinške komunikacije na sveučilištu u Vilniusu. Hvala prof. Morani Fudurić s EFZG-a na prilici da doprinesemo akademskoj zajednici i hvala soon-to-be kolegama na super pitanjima iz kojih i mi svaki put naučimo nešto novo.

[čitaj više]

OTKRIJ VARTEKS U KINU

Varteksovi spotovi na DHF-u

Hvala Danima hrvatskog filma na selekciji naših spotova iz kampanje za Varteks u kategoriji namjenskog filma! Sad, osim u njihovim dućanima, detalje kroja i uzoraka možete vidjeti na velikom ekranu kina Tuškanac.

P.S. Posebno priznanje ide onima koji na premijeru dođu u Varteksovom odijelu!

[čitaj više]
back to news page