Kopirano!

SEÑOR U POTRAZI

POJAČAÑE U DIZAJNU

Ako imaš agencijskog iskustva, javi nam se, pošalji portfolio do 7. 2. i dizajniraj@senor.hr. Vrlo brzo ćeš od nas Adobe-ti odgovor.

Señor uvijek nastoji biti profesionalan, jednostavan i kreativan. Pametan (ne pametnjaković), odgovoran i organiziran, kritički razmišlja (i ima pozitivan stav), lako multitaska i teško odustaje, prati trendove, a nije trendy. Ne vjeruje u ladice; najviše voli znatiželjne, renesansne tipove (stručnjake u svom području) i takvima se želi okružiti. Business ideja može doći od dizajnera, kao i prijedlog vizuala od accounta. Traži inovativna rješenja i uvažava tuđi rad i mišljenje.

Najnovije

NIJE OGLAS, VEĆ OGLASNIK

NAPRAVILI SMO NOVI BRANDING

Mi smo napravili branding za novi oglasnik na hrvatskom i regionalnom tržištu, a vi pročitajte kejs. Može? Vrijedi? OK? Važi? Dogovoreno?

[čitaj više]

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]
back to news page