Kopirano!

SEÑOR U POTRAZI

POJAČAÑE U DIZAJNU

Ako imaš agencijskog iskustva, javi nam se, pošalji portfolio do 7. 2. i dizajniraj@senor.hr. Vrlo brzo ćeš od nas Adobe-ti odgovor.

Señor uvijek nastoji biti profesionalan, jednostavan i kreativan. Pametan (ne pametnjaković), odgovoran i organiziran, kritički razmišlja (i ima pozitivan stav), lako multitaska i teško odustaje, prati trendove, a nije trendy. Ne vjeruje u ladice; najviše voli znatiželjne, renesansne tipove (stručnjake u svom području) i takvima se želi okružiti. Business ideja može doći od dizajnera, kao i prijedlog vizuala od accounta. Traži inovativna rješenja i uvažava tuđi rad i mišljenje.

Najnovije

PETICA ZA DIZAJN

Pet radova na bijenalu HDD-a!

Hvala selekcijskoj komisiji Hrvatskog dizajnerskog društva koja je uključila pet naših radova u kategoriju dizajna vizualne komunikacije za bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna 21/22 — Indirekt, Kubatura, Varteks, Modulee i Poluotok. Čestitamo i svim drugim autorima selektiranih radova i vidimo se u siječnju 2023. na otvaranju u Laubi!

[čitaj više]

IVA ZA KAKTUS

Intervju s predsjednicom

Kako je ove godine tema Kaktus festivala samorefleksija, naša se Iva krenula zagrijavati za ulogu predsjednice regionalnog žirija davanjem svoje refleksije na stanje oglašivačke industrije u regiji. Zašto je važna samokritičnost, tko sve stvara reputaciju industrije i na što će Iva posebno obratiti pažnju u žiriranju radova – pročitajte u intervjuu.

[čitaj više]
back to news page