Kopirano!

SEÑOR U POTRAZI

POJAČAÑE U DIZAJNU

Ako imaš agencijskog iskustva, javi nam se, pošalji portfolio do 7. 2. i dizajniraj@senor.hr. Vrlo brzo ćeš od nas Adobe-ti odgovor.

Señor uvijek nastoji biti profesionalan, jednostavan i kreativan. Pametan (ne pametnjaković), odgovoran i organiziran, kritički razmišlja (i ima pozitivan stav), lako multitaska i teško odustaje, prati trendove, a nije trendy. Ne vjeruje u ladice; najviše voli znatiželjne, renesansne tipove (stručnjake u svom području) i takvima se želi okružiti. Business ideja može doći od dizajnera, kao i prijedlog vizuala od accounta. Traži inovativna rješenja i uvažava tuđi rad i mišljenje.

Najnovije

SEÑORITA PRESENTA

Irena nas je predstavila u Vilniusu

Osim što planira kreativnu strategiju za nas, naša branding specijalistica Irena planira i kako je najbolje predstaviti drugima — u ovom slučaju studentima marketinške komunikacije na sveučilištu u Vilniusu. Hvala prof. Morani Fudurić s EFZG-a na prilici da doprinesemo akademskoj zajednici i hvala soon-to-be kolegama na super pitanjima iz kojih i mi svaki put naučimo nešto novo.

[čitaj više]

OTKRIJ VARTEKS U KINU

Varteksovi spotovi na DHF-u

Hvala Danima hrvatskog filma na selekciji naših spotova iz kampanje za Varteks u kategoriji namjenskog filma! Sad, osim u njihovim dućanima, detalje kroja i uzoraka možete vidjeti na velikom ekranu kina Tuškanac.

P.S. Posebno priznanje ide onima koji na premijeru dođu u Varteksovom odijelu!

[čitaj više]
back to news page