Kopirano!

$O$ ZA UKRAJINU

POMOZIMO UKRAJINI ZAJEDNO

Senor Web-100

Pozivamo sve tvrtke: naručite kampanju koju ćemo realizirati u 2022., a agencijski honorar umjesto Señoru uplatite odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini — sad!

S užasom se sjećamo rata u Hrvatskoj u kojem su, kao i u svakom ratu, najviše stradali nedužni ljudi. Ni danas ne možemo biti imuni na stradanja ukrajinskih civila i zato, da bar malo olakšamo njihovu situaciju, poklanjamo osmišljavanje jedne kampanje za klijenta koji je spreman pomoći.

Kako se možete priključiti?

JAVITE SE


Ako ste u razdoblju od svibnja do prosinca 2022. planirali realizirati marketinšku kampanju, javite nam se na mir@senor.hr s osnovnim informacijama o projektu (brand, opseg posla i očekivani datum lansiranja kampanje) najkasnije do srijede, 23. ožujka. Procijenjena vrijednost internih usluga koje doniramo je 150.000 kn.

ODABIR

Tvrtka čiju kampanju odaberemo, novac za naš rad do iznosa od 150.000 kn, umjesto Señoru uplatit će direktno odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini. Važno nam je da pomoć stigne na destinaciju sad, kad je i najpotrebnija.

Señor je uvijek osjećao odgovornost za svijet u kojem živi i radi. Umjesto da pasivno promatramo i skrolamo kroz more negativnih vijesti, želimo pomoći svojom najvećom snagom – idejama. Pozivamo i sve kolege iz branše i šire da onim što rade najbolje pomognu Ukrajini u ovom trenutku.

Iznad svega, svima želimo mir.

Najnovije

Work the WARC!

#NIJEUREDU JE U EFIKASNIH TOP 100

Nakon osvojenog Effie Grand Prixa na lanjskim Danima komunikacija, dobili smo vijest da je WARC uvrstio Nije u redu u uredu u top 100 najnagrađivanijih kampanja po efikasnosti u svijetu! WARC je nezavisni globalni autoritet za oglašavanje i medijsku učinkovitost, a mi smo počašćeni što je naša kampanja za ravnopravnost u suradnji s CESI, Humanom, agencijom 404 i Outdoor Akzentom pronašla svoje mjesto na ovoj listi. Ide jedna vrlo efikasna piña colada!

[čitaj više]

MIXXXX

Imamo četiri finalista na MIXXu!

Dvije kampanje su nam u četiri kategorije za nagradu za najbolji digitalni projekt: Mentalna higijena je finalist kategorije Corporate Social Responsibility Campaign, a kampanja za Wiener putno osiguranje je finalist kategorija Direct Response and Lead Generation Campaign, Campaign Effectiveness i Influencer Marketing. Bravo za Wiener osiguranje i iProspect, a čestitke i svim drugim finalistima!

[čitaj više]
back to news page