Kopirano!

$O$ ZA UKRAJINU

POMOZIMO UKRAJINI ZAJEDNO

Senor Web-100

Pozivamo sve tvrtke: naručite kampanju koju ćemo realizirati u 2022., a agencijski honorar umjesto Señoru uplatite odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini — sad!

S užasom se sjećamo rata u Hrvatskoj u kojem su, kao i u svakom ratu, najviše stradali nedužni ljudi. Ni danas ne možemo biti imuni na stradanja ukrajinskih civila i zato, da bar malo olakšamo njihovu situaciju, poklanjamo osmišljavanje jedne kampanje za klijenta koji je spreman pomoći.

Kako se možete priključiti?

JAVITE SE


Ako ste u razdoblju od svibnja do prosinca 2022. planirali realizirati marketinšku kampanju, javite nam se na mir@senor.hr s osnovnim informacijama o projektu (brand, opseg posla i očekivani datum lansiranja kampanje) najkasnije do srijede, 23. ožujka. Procijenjena vrijednost internih usluga koje doniramo je 150.000 kn.

ODABIR

Tvrtka čiju kampanju odaberemo, novac za naš rad do iznosa od 150.000 kn, umjesto Señoru uplatit će direktno odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini. Važno nam je da pomoć stigne na destinaciju sad, kad je i najpotrebnija.

Señor je uvijek osjećao odgovornost za svijet u kojem živi i radi. Umjesto da pasivno promatramo i skrolamo kroz more negativnih vijesti, želimo pomoći svojom najvećom snagom – idejama. Pozivamo i sve kolege iz branše i šire da onim što rade najbolje pomognu Ukrajini u ovom trenutku.

Iznad svega, svima želimo mir.

Najnovije

SEÑORITA PRESENTA

Irena nas je predstavila u Vilniusu

Osim što planira kreativnu strategiju za nas, naša branding specijalistica Irena planira i kako je najbolje predstaviti drugima — u ovom slučaju studentima marketinške komunikacije na sveučilištu u Vilniusu. Hvala prof. Morani Fudurić s EFZG-a na prilici da doprinesemo akademskoj zajednici i hvala soon-to-be kolegama na super pitanjima iz kojih i mi svaki put naučimo nešto novo.

[čitaj više]

OTKRIJ VARTEKS U KINU

Varteksovi spotovi na DHF-u

Hvala Danima hrvatskog filma na selekciji naših spotova iz kampanje za Varteks u kategoriji namjenskog filma! Sad, osim u njihovim dućanima, detalje kroja i uzoraka možete vidjeti na velikom ekranu kina Tuškanac.

P.S. Posebno priznanje ide onima koji na premijeru dođu u Varteksovom odijelu!

[čitaj više]
back to news page