Kopirano!

$O$ ZA UKRAJINU

POMOZIMO UKRAJINI ZAJEDNO

Senor Web-100

Pozivamo sve tvrtke: naručite kampanju koju ćemo realizirati u 2022., a agencijski honorar umjesto Señoru uplatite odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini — sad!

S užasom se sjećamo rata u Hrvatskoj u kojem su, kao i u svakom ratu, najviše stradali nedužni ljudi. Ni danas ne možemo biti imuni na stradanja ukrajinskih civila i zato, da bar malo olakšamo njihovu situaciju, poklanjamo osmišljavanje jedne kampanje za klijenta koji je spreman pomoći.

Kako se možete priključiti?

JAVITE SE


Ako ste u razdoblju od svibnja do prosinca 2022. planirali realizirati marketinšku kampanju, javite nam se na mir@senor.hr s osnovnim informacijama o projektu (brand, opseg posla i očekivani datum lansiranja kampanje) najkasnije do srijede, 23. ožujka. Procijenjena vrijednost internih usluga koje doniramo je 150.000 kn.

ODABIR

Tvrtka čiju kampanju odaberemo, novac za naš rad do iznosa od 150.000 kn, umjesto Señoru uplatit će direktno odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini. Važno nam je da pomoć stigne na destinaciju sad, kad je i najpotrebnija.

Señor je uvijek osjećao odgovornost za svijet u kojem živi i radi. Umjesto da pasivno promatramo i skrolamo kroz more negativnih vijesti, želimo pomoći svojom najvećom snagom – idejama. Pozivamo i sve kolege iz branše i šire da onim što rade najbolje pomognu Ukrajini u ovom trenutku.

Iznad svega, svima želimo mir.

Najnovije

Señor @ Behance

Poluotok i HSM featureani su na Behanceu!

U mjesec dana kuratori su nas dvaput počastili - prvo je HSM featurean u kategoriji Illustrator, a zatim i Poluotok u branding kategoriji grafičkog dizajna. Gracias!

[čitaj više]

O čemu brinu kauboji?

NASTAVAK WIENER KAMPANJE S DUVNJAKOM

Da i sportaši brinu o malim stvarima poput zvuka električnih automobila, vidjeli smo u prethodnoj iteraciji Wiener kampanje s Domagojem Duvnjakom. Ovog puta uhvatili smo ga na pressici, a što je podijelio s nama – pogledajte na linku.

[čitaj više]
back to news page