Kopirano!

$O$ ZA UKRAJINU

POMOZIMO UKRAJINI ZAJEDNO

Senor Web-100

Pozivamo sve tvrtke: naručite kampanju koju ćemo realizirati u 2022., a agencijski honorar umjesto Señoru uplatite odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini — sad!

S užasom se sjećamo rata u Hrvatskoj u kojem su, kao i u svakom ratu, najviše stradali nedužni ljudi. Ni danas ne možemo biti imuni na stradanja ukrajinskih civila i zato, da bar malo olakšamo njihovu situaciju, poklanjamo osmišljavanje jedne kampanje za klijenta koji je spreman pomoći.

Kako se možete priključiti?

JAVITE SE


Ako ste u razdoblju od svibnja do prosinca 2022. planirali realizirati marketinšku kampanju, javite nam se na mir@senor.hr s osnovnim informacijama o projektu (brand, opseg posla i očekivani datum lansiranja kampanje) najkasnije do srijede, 23. ožujka. Procijenjena vrijednost internih usluga koje doniramo je 150.000 kn.

ODABIR

Tvrtka čiju kampanju odaberemo, novac za naš rad do iznosa od 150.000 kn, umjesto Señoru uplatit će direktno odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini. Važno nam je da pomoć stigne na destinaciju sad, kad je i najpotrebnija.

Señor je uvijek osjećao odgovornost za svijet u kojem živi i radi. Umjesto da pasivno promatramo i skrolamo kroz more negativnih vijesti, želimo pomoći svojom najvećom snagom – idejama. Pozivamo i sve kolege iz branše i šire da onim što rade najbolje pomognu Ukrajini u ovom trenutku.

Iznad svega, svima želimo mir.

Najnovije

NIJE OGLAS, VEĆ OGLASNIK

NAPRAVILI SMO NOVI BRANDING

Mi smo napravili branding za novi oglasnik na hrvatskom i regionalnom tržištu, a vi pročitajte kejs. Može? Vrijedi? OK? Važi? Dogovoreno?

[čitaj više]

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]
back to news page