Kopirano!

PIŠI NAM

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU S ISKUSTVOM

Razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ tone of voiceve (voiceove? tones of voices? kako se to piše? pomozi), insighte, targete i znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi se na job@senor.hr do 15.10. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija zajamčena.

*Nismo ziher ni mi, slabo zapisujemo, a i google slabo pamti. Nemamo vremena sad to sve ići istraživati, zašto nas gnjaviš s tim formalnostima. Poprilično smo sigurni da je netko u Señoru. Pitaj bilo koga.

Najnovije

Kampanja na rate

Drugi spot za Zaba kartice

Stvari su lakše kad se podijele na rate. Mi smo kampanju za Zaba kreditne kartice podijelili na proljetni i jesenski flight, koji gledatelje podsjećaju da Mastercard kreditnom karticom mogu pokriti i predviđene i nepredviđene troškove. A ti od sada možeš pogledati i jedan i drugi spot!

[čitaj više]

Posao nam je igra

SDUŠno smo brendirali

Sport nije samo za profiće! Središnji državni ured za šport (SDUŠ) pokrenuo je aktivnost kojom potiče najmlađe na sudjelovanje u sportu, a mi smo osmislili ime, brendirali projekt i kreirali slatke maskote. Be a good sport i klikni da vidiš sve super materijale.

[čitaj više]
back to news page