Kopirano!

PROFESSOR EMERITUS

VANJINO PREDAVANJE U KREATIVNOJ REPUBLICI

vanja-kreativna-republika

Kreativna Republika po peti je put otvorila svoje granice kreativcima. Riječ je o regionalnom festivalu kreativnih komunikacija u Bihaću, na kojem je Vanja u „svom zadnjem predavanju” s razdraganom publikom podijelio vlastiti pogled na kreativnu industriju i neke od ponajboljih Señorovih kampanja.

Osim Vanje svoje stručno (i životno) znanje podijelili su Sanda Mešinović, Amir Flisar, Jelena Fiškuš i Sean Poropat (Studio Sonda), Damir Ciglar (Imago), Borislav Miljanović, Ivana Mlinarić (Tele2), Maja Čulig (Addiko Grupa), Ivana Mabić Gabrić (Bruketa&Žinić&Grey) te dizajnerica Imelda Ramović.

Najnovije

WORKING 5 TO 9

EMPLOYER BRAND AWARDS 2020.

Privlačenje novih, super zaposlenika očito privlači i nove, super nagrade! Croatia's Best Employer Brand Awards i ove je godine izabrao najbolje. Atlantic grupa je pomela konkurenciju i uzela Grand Prix, dok je Iskon osvojio čak dvije nagrade: Najbolja inovativna employer brand aktivnost i Napredak u razvoju i implementaciji employer branda. Čestitamo!

Sretni smo što smo zajedno radili na projektima employer brandinga i prije nego je to postao najtrendi termin u industriji. Škicnite: Señor x Iskon i Señor x Atlantic.

[čitaj više]

PRIJATELJI NOVI, GDJE STE

TRAŽIMO COPYWRITERA-ICU

Imaš agencijskog iskustva, razmišljaš konceptualno, odlično pišeš, razumiješ što su to tone of voice, insight i target te znaš kako digitalnim rješenjima udahnuti dušu (ili bar priču)? Javi nam se na copywriter@senor.hr do 7.12. s kratkim CV-jem i radovima, and let's take it from there. Diskrecija i dobro zezanje - zajamčeni!

[čitaj više]
back to news page