Kopirano!

PROFESSOR EMERITUS

VANJINO PREDAVANJE U KREATIVNOJ REPUBLICI

vanja-kreativna-republika

Kreativna Republika po peti je put otvorila svoje granice kreativcima. Riječ je o regionalnom festivalu kreativnih komunikacija u Bihaću, na kojem je Vanja u „svom zadnjem predavanju” s razdraganom publikom podijelio vlastiti pogled na kreativnu industriju i neke od ponajboljih Señorovih kampanja.

Osim Vanje svoje stručno (i životno) znanje podijelili su Sanda Mešinović, Amir Flisar, Jelena Fiškuš i Sean Poropat (Studio Sonda), Damir Ciglar (Imago), Borislav Miljanović, Ivana Mlinarić (Tele2), Maja Čulig (Addiko Grupa), Ivana Mabić Gabrić (Bruketa&Žinić&Grey) te dizajnerica Imelda Ramović.

Najnovije

Kreativni iznutra

33,33333% FINALISTA INDOOR KREATIVCA

Petak 13. nama nosi sreću! Čak tri naša projekta (Sjetan Božić, snogoo i Veliki hrvatski naivci) uvrštena su među 10 finalista INdoor Kreativca 2019. Ako se i vama sviđaju, ne zaboravite glasati za najbolji na WEEKEND MEDIA FESTIVALu.

[čitaj više]

RAČUNAJTE NA NAS

ŽIRIRAMO OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

Ovih dana glasovi naše direktorice i kreativnih direktora čuju se na svim festivalima u regiji. Dok će Iva u deželi žirirati na Sempl-u, Luka se uputio u Srbiju, u žiri Kaktus Festivala. Jurica se pakira za Sarajevo gdje ovaj tjedan bira najbolje projekte (i pite) na Balcannesu. Sretno im/vam bilo!

[čitaj više]
back to news page
senor no hablo espanol