Kopirano!

meshtar_case_HEADER_DESKTOP

Klijent

Iskon

Brand

Iskon

Datum

Rujan 2019.

Kategorija

Telekomunikacije

IMA VEZE

Tehnologija se razvija jako brzo, ali jednako brzo se razvija i navikavanje na njene blagodati. Ne tako davno kao magija je izgledalo skrolanje po netegiranim pjesmama na Lime Wireu, a sada poludimo ako se na Spotify ne možemo spojiti na terasi.

NEMA VEZE

Nova Iskonova usluga namijenjena je svima koji muku muče s Wi-Fi signalom te im omogućuje uspješno spajanje na net u svakom kutu i najvećih prostora. Možeš surfati iz kojeg god dijela kuće želiš, koliko god ona velika bila. Možeš iz kupaone, možeš s tavana, možeš na balkonu, možeš iz podruma, možeš s verande, možeš, ne znamo... iz mansarde! Kako to iskomunicirati potencijalnim Iskonovcima, oguglalima na reklame za (na prvi pogled) slične proizvode?

MESHTO PUNO BOLJE

Za razliku od običnih pojačivača signala, Iskonova nova usluga je bazirana na MESH tehnologiji koja je puno učinkovitija u popravljanju Wi-Fi-ja. Kako bi napravili razlikovnost u odnosu na inferiorniji proizvod, a u isto vrijeme targetu približili njenu glavnu funkcionalnost (popravljanje signala), uslugu smo brendirali kao Wi-Fi MESHtar.

"Nema veze"
- Viktorija Đonlić, 1996.

MELODIJA ZA UŠI SURFERA

Da bi usluga dobila i pamtljivu komunikaciju koja uspješno prenosi njen glavni USP - surfanje iz bilo kojeg dijela kuće, obradili smo pjesmu Nema veze - legendarni hit Viktorije Đonlić iz devedesetih koji je slavio količinu dostupnih lokacija za "voljenje tijelima".

Za sve kojima je Wi-Fi kao da je još uvijek 1996., opet smo angažirali Viktoriju i snimili spot za novu pjesmu - u kojoj uvijek ima (Wi-Fi) veze!

Možete ga pogledati na mobitelu, kompu ili tabletu.

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Jurica Ćorluka ~ Kreativni direktor, copywriter | Zvonimira Milevčić ~ Junior copywriterica | Stipe Bačić ~ Account manager | Tomislav Fabijanić ~ Dizajner | Mišel Kovačić ~ Dizajner

Suradnici

Filip Filković Philatz ~ Redatelj (More magnets) | Renata Lučić ~ Producentica (More magnets) | Toni Renaud ~ DOP (More magnets) | Guido Mineo ~ Skladatelj

ISKON

Iva Pregernik Jungić ~ Direktorica marketinških komunikacija | Tajana Čonka ~ Specijalistica u marketinškim komunikacijama | Krešimir Madunović ~ Predsjednik uprave | Gordan Glušac ~ Marketing direktor

meshtar_case_HEADER_DESKTOP
Mogao bih napisati knjigu o svim dogodovštinama vezanim za realizaciju ove kampanje. Od produkcije novog hita koji mora biti jednako dobar kao stari, do snimanja 40 scena za spot u manje od 12 sati. Kako bi rekao Gudio Mineo “Lakše raditi za Lady Gaga”

Stipe Bačić - Account manager

meshtar_case_HEADER_DESKTOP
90te, Viktorija, Guido Mineo i "Nema Veze" - Señorovci su nam se javili s tim ključnim riječima, mi smo odmah u glavi imali sliku kako iskoristiti naše vještine u ovu korist.

Filip Filković Philatz - Redatelj (More magnets)