Kopirano!

lisnica-logo-header2

Klijent

Nova TV

Brand

Lisnica.hr

Datum

Travanj 2014.

Kategorija

Mediji i izdavaštvo

LISNICA.HR

Tko još otvara na „reklame” i želi da mu iz poštanskog sandučića viri salata raznih letaka i kataloga? Ili istog trena završe u smeću ili, u najboljem slučaju, nad njima ogulimo krumpire. Kad bi barem mogli izbjeći dosadne kataloge, ali kupovati bez da ogule - nas.

JEDAN ZA SVE

Portal Lisnica.hr zamišljen je kao superiorna kataloška alternativa, koja za cilj ima osloboditi poštanske sandučiće terora brojnih kataloga trgovačkih lanaca i na jednom mjestu, brzo i jednostavno, pomoći korisnicima da pronađu najbolje prilike i uštede. 

NAJLUKAVIJA LISNICA U GRADU

Dvije glavne vrijednosti branda, lukavost i ušteda, sažete su u pojmu lisnica, kojoj smo udahnuli život. Lukava je Lisnica u TV spotovima dala svoj obol interpretaciji narodnih mudrosti, pozivajući gledatelje da se uz njenu pomoć lakše snađu u šumi ponuda u dućanima.

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Vedran Klemens ~ Art direktor, ilustrator | Sanja Šiljković ~ Animatorica | Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica

Nova TV

Maja Blumenšajn ~ Voditeljica digitalnog marketinga | Nikica Škunca ~ Direktor Odjela novih medija

lisnica-logo-header2
Šteta što je branding bio promišljeniji od projekta pa ga je nadživio (ako je to uopće moguće). U svakom slučaju, podržavam sve projekte koji će isprazniti kasliće od fizičkog spama trgovačkih lanaca.

Vanja Blumenšajn - Vrlo kreativni direktor