Kopirano!

Senor-Nada-Header-Grid

Klijent

Señor

Brand

Señor

Datum

Prosinac 2020.

Kategorija

Samoinicirano

This year Señor gives you nada!

Kad pričamo o blagdanskom darivanju, kemijska, blokić i kišobran nikad nisu bili naš đir. U ovoj kompleksnoj godini, osmišljavanje poklona za klijente i suradnike, zadatak koji i inače kreativcima izaziva sezonski grč zbog potrebe da bude i univerzalan i originalan, zvuči kao najkompliciraniji projekt od svih. Ili možda najjednostavniji?

INTIMNO RUŽENJE IV: NOVA NADA

Señor lab nije stigao na vrijeme završiti cjepivo, a malo se toga činilo prigodnim za poželjeti bolju i sretniju 2021. Na kraju godine u kojoj su lockdown, karantena i socijalna distanca postale dežurne buzz words, ono što svi najviše želimo su male stvari poput zajedničkih druženja. Iz tog smo razloga, umjesto korporativnog poklona na kojem bi nam se zahvalili s de nada!, za božićni poklon našim klijentima, suradnicima i suborcima odlučili pokloniti poziv na četvrto izdanje Intimnog ruženja (ne na Zoomu!) kao simbol nade da ćemo uskoro opet moći zajedno uživati u svemu što nam je ove godine nedostajalo. Postoji li trenutno išta bolje od dogovora da se uskoro vidimo uživo i zajedno plešemo, grlimo se i veselimo?

Vizualni identitet je pravo umjetničko djelo! - Nadan V., kolekcionar

SS21 ESSENTIALS

Kako bismo dodatno potaknuli vijuge da optimistično zavijugaju i zamisle ljepši razvoj priče u bliskoj budućnosti, skrojili smo novi vizualni identitet ruženja i pripadajuću narukvicu bez koje nada od cuganja na šanku, a uskoro krećemo i sa zagrijavanjem. Pridruži nam se i RSVP na Facebook eventu, a narukvicu zatraži od svoje señorite ili señora. Drži fige da se brzo vidimo, a ako ne možeš izdržati baci oko kako nam je super bilo prošlih godina:

INTIMNO RUŽENJE 1 // INTIMNO RUŽENJE 2 // INTIMNO RUŽENJE 3

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Anamarija Vuić ~ Account managerica | Tomislav Šestak ~ Art direktor, ilustrator | Lucija Drača ~ Junior copywriterica, fotografkinja

SURADNICI

Damir Mazinjanin ~ Animator

Senor-Nada-Header-Grid
Hope is a dangerous thing for a man like me to have, but I have it

Vanja Blumenšajn - Vrlo kreativni direktor