Kopirano!

Kreativni iznutra

33,33333% FINALISTA INDOOR KREATIVCA

Petak 13. nama nosi sreću! Čak su tri naša rada uvrštena među 10 najboljih. Ako se i vama sviđaju, ne zaboravite glasati za najbolji na WEEKEND MEDIA FESTIVALu. Ali zašto trošiti oči na ovaj nevelik jpeg, kad su cijeli projekti udaljeni jedan klik.


SJETAN BOŽIĆ za Kolajna ljubavi
SNOGOO za Franck
VELIKI HRVATSKI NAIVCI za CERT.hr

Najnovije

#PRVIPUT, DRUGI DOBITNIK

ZABINA KAMPANJA NASTAVLJA SVOJ PUT

Nakon starta kampanje prošle jeseni došlo je vrijeme za nove ture i avanture. U nastavku Zabine kampanje za male poduzetnike u turizmu upoznajte turističku agenciju Travel to Croatia i drugog od dva glavna dobitnika natječaja #prviput koji su osvojili cjelokupnu marketinšku kampanju — vlasnike ranča Ramarin. Poslušajte njihovu priču, a nakon toga i posjetite prviput.hr za nove ideje za izlete, nije tri dana klikanja (a može završiti s tri dana odmaranja!). ;) 

[čitaj više]

HEAD OF EFFICIENCY

DANČIE ŽIRIRA EFFIE!

Osim što vješto i beskompromisno procjenjuje projekte in-house, naša Head of account Danijela Maričević ove će godine to raditi i na Danima komunikacija u sklopu žirija za Effie i time nastaviti Señorovu tradiciju žiriranja na domaćim festivalima. Želimo svima prijavljenima puno sreće i, još važnije, dobrih kejsova!

[čitaj više]
back to news page