Kopirano!

TOE JE TO!

BEZBRIŽNE ČARAPE PRVI SU NEPAR ČARAPA

vijest_02

Što kad vam jednu čarapu pojede mašina ili kroz nju nestašno proviri palac? Novi nepar Bezbrižnih čarapa za Wiener rješava te brige jer se sastoji od tri iste čarape pa u slučaju problema uvijek možeš posegnuti za onom trećom.

Bezbrižna kolekcija osmišljena je da te riješi briga oko outfita bez obzira muči li te koji uzorak odabrati uz koju modnu kombinaciju ili koja je čarapa najviše perilica-friendly. Ako i tvoja čarobna jutra kvare sock-related brige zaprati Wiener na Instagramu jer deset parova sretnika osvaja po dva paketa neparnih Bezbrižnih čarapa.

Sad dignite sve (?!) noge u zrak i nek vam ove fotke Bezbrižnih čarapa zagolicaju maštu.

Foto: Boris Miletić

Najnovije

DI SU PARE?

SIMPA KAMPANJA ZA HRVATSKI TELEKOM

More money, more problems? Ne ako se pita korisnike opcija na bonove, koji sve što žele je surfati bez neočekivanih troškova. Zato je Hrvatski Telekom osmislio eSimpu — jedinu 100% digitalnu opciju s kojom bonaši surfaju bez situacija u kojima im se skida novac s računa. Kako smo kapitalizirali na toj informaciji pri izradi kreativnog rješenja za novu HT kampanju, saznaj u nastavku.

[čitaj više]

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Monika Vodopija osnažila je dizajn odjel, Mario Štrok osvježio copy sobu, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

[čitaj više]
back to news page