Kopirano!

TOE JE TO!

BEZBRIŽNE ČARAPE PRVI SU NEPAR ČARAPA

vijest_02

Što kad vam jednu čarapu pojede mašina ili kroz nju nestašno proviri palac? Novi nepar Bezbrižnih čarapa za Wiener rješava te brige jer se sastoji od tri iste čarape pa u slučaju problema uvijek možeš posegnuti za onom trećom.

Bezbrižna kolekcija osmišljena je da te riješi briga oko outfita bez obzira muči li te koji uzorak odabrati uz koju modnu kombinaciju ili koja je čarapa najviše perilica-friendly. Ako i tvoja čarobna jutra kvare sock-related brige zaprati Wiener na Instagramu jer deset parova sretnika osvaja po dva paketa neparnih Bezbrižnih čarapa.

Sad dignite sve (?!) noge u zrak i nek vam ove fotke Bezbrižnih čarapa zagolicaju maštu.

Foto: Boris Miletić

Najnovije

NOVA PLATFORMA ZA MLADE

TEBE SE PITA

S Iskonom već godinama dominiramo telekom kategorijom, na proljeće smo realizirali svoju prvu bonbon kampanju, a evo nas i s prvom kampanjom za Hrvatski Telekom i to za najzahtjevniju publiku: genZ-jevce. Kad je riječ o tehnologiji, povezivanju i komunikaciji, pita se HT. Za sve što je važno juniorima najbolje pitati njih, a kad je riječ o lansiranju nove komunikacijske platforme - pita se Señor. Kako je ova međugeneracijska suradnja startala pogledajte u nastavku.

[čitaj više]

NIJE U REDU U UREDU

STOP RODNOJ NERAVNOPRAVNOSTI NA RADNOM MJESTU

Iako ste izjave poput Više brinu o izgledu, a manje o poslu ili Nek se posvete obitelji umjesto karijeri puno puta čuli uživo, vjerojatno ste ih u protekla dva tjedna prvi put vidjeli na billboardima. Prije nego nastavite čitati, posjetite nijeuredu.com i testirajte vlastite predrasude.

[čitaj više]
back to news page