Kopirano!

Wiener-BezbrizniCase-Thumbnail-1920x1080-01

Klijent

Wiener osiguranje

Brand

Wiener osiguranje

Datum

Prosinac 2020.

Kategorija

Financije

BEZBRIŽNE MAJICE

MIXX 2021 Best social: finalist
HUOJ Grand PRix: Digitalna komunikacija: finalist

Bijela majica s crvenim tiskom ili crvena majica s bijelim tiskom? Okrugli ili V izrez? Kapuljača, džepovi ili nijedno? Ovo su samo neke od briga koje su nas morile za vrijeme smišljanja i produkcije ovog projekta.

OSIGURAVA TVOJ MIR… I OUTFIT!

Bez obzira na to je li riječ o obitelji, zdravlju, poslu, ljubavi... svi se mi konstantno brinemo oko nečega. Wienerovi osiguranici imaju luksuz zaboraviti na velike brige i uživati u onim malim. Sjećaš se, to je ukratko glavna ideja “Osigurava vaš mir” platforme o kojoj smo ti već pisali. A u 360 svijetu kakvom živimo, platforma ne živi samo u TV spotovima i online formatima, nego i svakom fizičkom materijalu koji komunicira s publikom - zašto ne i u majicama? Kad smo dobili zadatak pripremiti sponzorski merch kojim bi ugrijali followere na društvenim mrežama, ideja je ubrzo eskalirala u novi (pod)brand Bezbrižne majice.

Je li svaka majica s logotipom zapravo sponzorska majica? - Lucija, copywriterica

XXL UŽITAK, XXS BRIGE

Bezbrižne majice su ultimativno rješenje kada ne želiš brinuti što obući, u čemu otići na dejt ili što ako se preko praznika skupila koja kilica više. Uvijek dobro stoje, a u slučaju stresnih trenutaka uvijek možeš pomaziti meki plišani dio na prsima i osjetiti kako brige instant nestaju.

Kolekcija kojoj je bezbrižnost utkana u svaki detalj. Kad su #malebrige na horizontu, pomazi plišani dio i osjeti kako nestaju. Majica se ne razvlači (za razliku od tvog osmijeha). Skrojena za XXL užitak, možda neće riješiti mir u svijetu, ali hoće brige poput što obući danas i izgledati super. Dobar početak!
Kad ne znaš što najbolje paše na nove traperice. I bermude. I šorc. I trenirku.
Kad ti je malo previše svega i ostaje ti se doma. Sladoled i romantične komedije nisu uključene.
Kad ti se ne da peglati, a sve ostale majice su zgužvane. A i kad nisu.
Kad nakon blagdana splasne entuzijazam za vježbanje, ali ne i trbuh. Big is beautiful!
Kad moraš skoknuti casual do dućana. U centru grada.

UPUTE ZA BRIGU: NEMA BRIGE

Prvi su ih isprobali influenceri koji su na svojim profilima podijelili fotografije u Bezbrižnim majicama, ali i majice najzabrinutijim followerima. Tako je jednim udarcem ovaj projekt riješio mnoge brige, uključujući i one community managera, kako do kvalitetnog contenta i engagementa koji, umjesto generičkih fora, povezuje followere i produbljuje poruku branda. Ako su vam super, majice možete osvojiti i vi na Wienerovom Instagram profilu.

Kakva je godina bila, vjerujemo da će merch ići kao halva, a kako briga (srećom!) nikad ne nedostaje, očekujte nove kolekcije i ekstenzije u bliskoj budućnosti.

+11 više

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Lucija Drača ~ Junior copywriterica | Tomislav Šestak ~ Art director | Danijela Maričević ~ Head of account | Anamarija Vuić ~ Account executive

Suradnici

Branka Šćepanović ~ Product developer (ROBA MERCHANDISE) | Nikola Zelmanović ~ Fotograf | Boris Miletić ~ Making of fotograf | Kristijan Iličić, Damir Kedžo, Lidija Lešić, Slađana Ostić, Pamela Smoljanić i Maša Zibar ~ Influenceri

Wiener osiguranje

Alina Radusin ~ Direktorica Službe marketinga i korporativnih komunikacija | Anja Burčak ~ Specijalistica marketinga | Mirna Kukec ~ Specijalistica korporativnih komunikacija

Wiener-BezbrizniCase-Thumbnail-1920x1080-01
Što učiniti kad ne želiš još jednu u nizu generičkih sponzorskih majica? Recept za super projekt: u mix dodaš kreativu, prstohvat upornosti i par komplikacija, čisto da bude zanimljivo. Rezultat je projekt za pamćenje i bezbrižni followeri u kul majicama :)

Alina Radusin - Direktorica Službe marketinga i korporativnih komunikacija

Wiener-BezbrizniCase-Thumbnail-1920x1080-01
Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari. Neću opet zakomplicirati stvari.

Vanja Blumenšajn - Vrlo kreativni direktor

Wiener-BezbrizniCase-Thumbnail-1920x1080-01
Ozonska dezinfekcija majici u 7 ujutro u Lučkom, model i krojačica s koronom, trampolin na krovu auta u trenutku kada vani počinje pljusak… Je li ovaj projekt mogao biti bezbrižniji?

Anamarija Vuić - Account executive

Wiener-BezbrizniCase-Thumbnail-1920x1080-01
Zahvaljujući fotografovoj plejlisti tijekom snimanja, cijelu iduću godinu mogu bezbrižno slušati novootkrivene autore.

Tomislav Šestak - Art direktor