Kopirano!

ZASUKALI SMO RUKAVE

LJETNA KOLEKCIJA BEZBRIŽNIH MAJICA

bezbriz_senor_web_1

U moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zimska Bezbrižna majica za Wiener osiguranje bila je rado viđena, ali s dolaskom toplijih dana počeli smo se znojiti što nositi kada ovu univerzalno praktičnu majicu spremimo zajedno s ostalom jesensko-zimskom odjećom na dno ormara?

MAJICA, T-SHIRT ILI KAKO SE VEĆ OSJEĆATE

Kad smo se bacili na izradu ljetnih majica izronilo je more malih briga: trebaju li biti s kratkim rukavima ili bez rukava? Crvene, bijele ili šarene? Dry-fit ili pamučne? Nekoliko intenzivnih fashion-produkcijskih tjedana kasnije ponosno vam javljamo da su nove ljetne Bezbrižne majice spremne za vaše najchill ljeto. Pripremili smo BEZBRIŽAN t-shirt i BEZBRIŽNU majicu, vi izaberite kako se osjećate. Ne morate brinuti ni kako ćete je nositi: na haljinu ili hlače (ili suknja-hlače?), na tenisice ili japanke, na beach ili balkon party. 100% su pamučne pa je ne morate niti peglati - samo je osušite na ljetnom povjetarcu i uživajte.

Kako majica uopće može bit muška ili ženska? - osoba s fokusice, N=1

Foto: Boris Miletić

BEZ BRIGE - NIJE PREKO VEZE!

I influencere smo riješili brige što obući za svoje najnovije objave, a možete je nositi i vi. Zapratite Wienerov Instagram profil i osvojite je u nagradnom natječaju. Sretno!

Najnovije

GLAVONJA

Novi Head of Design: Tomislav Fabijanić

Ako ste primijetili bijeli dim nad Kumičićevom, već znate novosti - imamo novog voditelja dizajn odjela. Uprava i HR jednoglasno su se donijeli odluku: Art direktor Tomislav Fabijanić preuzima funkciju Head of Design. Tomin rukopis mogli ste vidjeti na brojnim nagrađivanim identitetima, ambalažama i vizualnim sustavima. Na novoj će poziciji osigurati visoku razinu kvalitete Señor dizajna i brinuti se o razvoju i zadovoljstvu naših dizajnera. Čestitke, Tomo!

[čitaj više]

MAMA, NA TV-U SMO

USKORO KREĆU KOLAŽI O LAŽI

25.7. na HRT-u kreću Kolaži o laži, prvi domaći dokumentarni serijal o medijskoj (ne)pismenosti. Ovaj dobro promišljen i vrhunski realiziran projekt (bravo Eclectica!) obrađuje niz aktualnih tema poput influencera, fake newsa, teorija zavjere i drugih.

[čitaj više]
back to news page