Kopirano!

ZASUKALI SMO RUKAVE

LJETNA KOLEKCIJA BEZBRIŽNIH MAJICA

bezbriz_senor_web_1

U moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zimska Bezbrižna majica za Wiener osiguranje bila je rado viđena, ali s dolaskom toplijih dana počeli smo se znojiti što nositi kada ovu univerzalno praktičnu majicu spremimo zajedno s ostalom jesensko-zimskom odjećom na dno ormara?

MAJICA, T-SHIRT ILI KAKO SE VEĆ OSJEĆATE

Kad smo se bacili na izradu ljetnih majica izronilo je more malih briga: trebaju li biti s kratkim rukavima ili bez rukava? Crvene, bijele ili šarene? Dry-fit ili pamučne? Nekoliko intenzivnih fashion-produkcijskih tjedana kasnije ponosno vam javljamo da su nove ljetne Bezbrižne majice spremne za vaše najchill ljeto. Pripremili smo BEZBRIŽAN t-shirt i BEZBRIŽNU majicu, vi izaberite kako se osjećate. Ne morate brinuti ni kako ćete je nositi: na haljinu ili hlače (ili suknja-hlače?), na tenisice ili japanke, na beach ili balkon party. 100% su pamučne pa je ne morate niti peglati - samo je osušite na ljetnom povjetarcu i uživajte.

Kako majica uopće može bit muška ili ženska? - osoba s fokusice, N=1

Foto: Boris Miletić

BEZ BRIGE - NIJE PREKO VEZE!

I influencere smo riješili brige što obući za svoje najnovije objave, a možete je nositi i vi. Zapratite Wienerov Instagram profil i osvojite je u nagradnom natječaju. Sretno!

Najnovije

VELIKA STVAR ZA HRVATSKE NAIVCE

PRIZNANJE PREKO GRANE

Veliki hrvatski naivci za CERT.hr uvršteni su u šest najboljih kampanja - primjera dobre prakse iz područja medijske pismenosti u sklopu regionalnog KAKTUS festivala. Uz to su dobili i ocjenu kakvu zaslužuju - najveću! Nećemo se praviti naivni - tome smo se i nadali.

[čitaj više]

BAŠ SMO PROZIRNI

ISPEGLALI SMO NOVU ZABA VISA KARTICU

Zaba se zaželjela novog dizajna Visa kartice, a mi razveselili prilici da vrijednosti načina poslovanja klijenta pretočimo u proizvod koji će na dnevnoj bazi koristiti milijun ljudi. Cilj ovog projekta bio je napraviti karticu koja će Zabu predstaviti kao modernu, inovativnu, jednostavnu, digitalnu i trasparentnu banku — banku budućnosti. 

[čitaj više]
back to news page