Kopirano!

ZASUKALI SMO RUKAVE

LJETNA KOLEKCIJA BEZBRIŽNIH MAJICA

bezbriz_senor_web_1

U moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zimska Bezbrižna majica za Wiener osiguranje bila je rado viđena, ali s dolaskom toplijih dana počeli smo se znojiti što nositi kada ovu univerzalno praktičnu majicu spremimo zajedno s ostalom jesensko-zimskom odjećom na dno ormara?

MAJICA, T-SHIRT ILI KAKO SE VEĆ OSJEĆATE

Kad smo se bacili na izradu ljetnih majica izronilo je more malih briga: trebaju li biti s kratkim rukavima ili bez rukava? Crvene, bijele ili šarene? Dry-fit ili pamučne? Nekoliko intenzivnih fashion-produkcijskih tjedana kasnije ponosno vam javljamo da su nove ljetne Bezbrižne majice spremne za vaše najchill ljeto. Pripremili smo BEZBRIŽAN t-shirt i BEZBRIŽNU majicu, vi izaberite kako se osjećate. Ne morate brinuti ni kako ćete je nositi: na haljinu ili hlače (ili suknja-hlače?), na tenisice ili japanke, na beach ili balkon party. 100% su pamučne pa je ne morate niti peglati - samo je osušite na ljetnom povjetarcu i uživajte.

Kako majica uopće može bit muška ili ženska? - osoba s fokusice, N=1

Foto: Boris Miletić

BEZ BRIGE - NIJE PREKO VEZE!

I influencere smo riješili brige što obući za svoje najnovije objave, a možete je nositi i vi. Zapratite Wienerov Instagram profil i osvojite je u nagradnom natječaju. Sretno!

Najnovije

Señor traži kolege

ZAPOŠLJAVAMO SENIOR ACCOUNTA-ICU

Zapošljavamo Senior Accounta-icu s 3-5 godina iskustva u marketinškoj ili digitalnoj agenciji. Ako se prepoznaješ u ovom opisu, piši. Señor nije formalist, impresioniraj ga kvalitetom ne kvantitetom: pošalji nam molbu i kratki CV s popisom sretnih klijenata s kojima si radio/la na account@senor.hr do 17.1.

Diskrecija zajamčena. Čujemo se!

[čitaj više]

Poklon koji možeš odmah otvoriti

PREPORUČENO PISMO OD SEÑORA

Na kraju još jedne izazovne godine sve što ti želimo za sljedeću je više slobodnog vremena za opuštanje. Ti najbolje znaš kako ćeš to vrijeme ispuniti, a za inspiraciju, nakon riješene liste poklona, možeš krenuti na rješavanje naše liste preporuka koje se kriju iza linka.

[čitaj više]
back to news page