Kopirano!

ZASUKALI SMO RUKAVE

LJETNA KOLEKCIJA BEZBRIŽNIH MAJICA

bezbriz_senor_web_1

U moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zimska Bezbrižna majica za Wiener osiguranje bila je rado viđena, ali s dolaskom toplijih dana počeli smo se znojiti što nositi kada ovu univerzalno praktičnu majicu spremimo zajedno s ostalom jesensko-zimskom odjećom na dno ormara?

MAJICA, T-SHIRT ILI KAKO SE VEĆ OSJEĆATE

Kad smo se bacili na izradu ljetnih majica izronilo je more malih briga: trebaju li biti s kratkim rukavima ili bez rukava? Crvene, bijele ili šarene? Dry-fit ili pamučne? Nekoliko intenzivnih fashion-produkcijskih tjedana kasnije ponosno vam javljamo da su nove ljetne Bezbrižne majice spremne za vaše najchill ljeto. Pripremili smo BEZBRIŽAN t-shirt i BEZBRIŽNU majicu, vi izaberite kako se osjećate. Ne morate brinuti ni kako ćete je nositi: na haljinu ili hlače (ili suknja-hlače?), na tenisice ili japanke, na beach ili balkon party. 100% su pamučne pa je ne morate niti peglati - samo je osušite na ljetnom povjetarcu i uživajte.

Kako majica uopće može bit muška ili ženska? - osoba s fokusice, N=1

Foto: Boris Miletić

BEZ BRIGE - NIJE PREKO VEZE!

I influencere smo riješili brige što obući za svoje najnovije objave, a možete je nositi i vi. Zapratite Wienerov Instagram profil i osvojite je u nagradnom natječaju. Sretno!

Najnovije

NIJE OGLAS, VEĆ OGLASNIK

NAPRAVILI SMO NOVI BRANDING

Mi smo napravili branding za novi oglasnik na hrvatskom i regionalnom tržištu, a vi pročitajte kejs. Može? Vrijedi? OK? Važi? Dogovoreno?

[čitaj više]

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]
back to news page