Kopirano!

ZASUKALI SMO RUKAVE

LJETNA KOLEKCIJA BEZBRIŽNIH MAJICA

bezbriz_senor_web_1

U moru majica svih boja, uzoraka i veličina, teško se odlučiti koju, kada i kako nositi. Zimska Bezbrižna majica za Wiener osiguranje bila je rado viđena, ali s dolaskom toplijih dana počeli smo se znojiti što nositi kada ovu univerzalno praktičnu majicu spremimo zajedno s ostalom jesensko-zimskom odjećom na dno ormara?

MAJICA, T-SHIRT ILI KAKO SE VEĆ OSJEĆATE

Kad smo se bacili na izradu ljetnih majica izronilo je more malih briga: trebaju li biti s kratkim rukavima ili bez rukava? Crvene, bijele ili šarene? Dry-fit ili pamučne? Nekoliko intenzivnih fashion-produkcijskih tjedana kasnije ponosno vam javljamo da su nove ljetne Bezbrižne majice spremne za vaše najchill ljeto. Pripremili smo BEZBRIŽAN t-shirt i BEZBRIŽNU majicu, vi izaberite kako se osjećate. Ne morate brinuti ni kako ćete je nositi: na haljinu ili hlače (ili suknja-hlače?), na tenisice ili japanke, na beach ili balkon party. 100% su pamučne pa je ne morate niti peglati - samo je osušite na ljetnom povjetarcu i uživajte.

Kako majica uopće može bit muška ili ženska? - osoba s fokusice, N=1

Foto: Boris Miletić

BEZ BRIGE - NIJE PREKO VEZE!

I influencere smo riješili brige što obući za svoje najnovije objave, a možete je nositi i vi. Zapratite Wienerov Instagram profil i osvojite je u nagradnom natječaju. Sretno!

Najnovije

DI SU PARE?

SIMPA KAMPANJA ZA HRVATSKI TELEKOM

More money, more problems? Ne ako se pita korisnike opcija na bonove, koji sve što žele je surfati bez neočekivanih troškova. Zato je Hrvatski Telekom osmislio eSimpu — jedinu 100% digitalnu opciju s kojom bonaši surfaju bez situacija u kojima im se skida novac s računa. Kako smo kapitalizirali na toj informaciji pri izradi kreativnog rješenja za novu HT kampanju, saznaj u nastavku.

[čitaj više]

Señor presenta

ČETVORKA ZA PETICU

U zadnjih nekoliko mjeseci pridružila su nam se četiri nova lica u sva tri odjela — Monika Vodopija osnažila je dizajn odjel, Mario Štrok osvježio copy sobu, a Anja Mihaljević i Nika Novak pojačale account redove. Našim friškim señoritama i señoru želimo toplu dobrodošlicu i hladnu piña coladu!

[čitaj više]
back to news page