Kopirano!

ALL GOOD THINGS COME IN THREES

TREĆI ROĐENDAN, TREĆI KREATIVNI DIREKTOR!

Luka-Pervan-kreativni-direktor

Luka Pervan novo je lice u Señoru! Prelaskom iz agencije McCann Zagreb na poziciju kreativnog direktora, dobili smo još jednog vrsnog i iskusnog kreativca u svojim redovima. Señor i Luka se poznaju od 2014. godine kada su zajedno osmislili i pokrenuli Sloganini, najveću bazu domaćih slogana.

Sa svojih 9 godina staža, osim nagradama, može se pohvaliti radovima na najvećim hrvatskim i stranim brandovima – od Hrvatskog Telekoma, bonbona, Cedevite i Diners Cluba pa sve do HBO-a i Amnesty Internationala.

Nikada nije živio u Splitu iako tako zvuči i sluša hip-hop iako tako ne izgleda. Diplomirao je ekonomiju. Voli tišinu i dobro podnosi gluten.

Najnovije

RADITI ZAJEDNO

Uživanje u ovoj vijesti donosi vam Hrvatski Telekom

Konačno možemo podijeliti s vama: pronašli smo fenomenalan paket s ugovornom obvezom. U suradnji s prijateljima iz McCanna Zagreb osvojili smo veliki natječaj za Hrvatski Telekom. S HT timom i brandovima nismo stranci, radili smo zajedno na mnogim projektima (još kad je fiksna telefonija bila the thing), a zadnjih godina Señor i Iskon pomiču granice u telekom oglašavanju (osvježite pamćenje ovdje!).

[čitaj više]

MALA SLOVA ZA MALE BRIGE

WIENEROVA MINI KAMPANJA

Nastavili smo s novim flightom Wienerove kampanje “Osigurava vaš mir”- ovaj put za dopunsko i mini dodatno zdravstveno osiguranje. U istom tonu, naše zdravstveno osigurane junake brinu male brige jer o velikima ne moraju razmišljati. Zato pogledajte novi spot i ostale materijale koji postavljaju pitanja koja se neosigurane osobe ni u ludilu ne usude postaviti!

[čitaj više]
back to news page
senor no hablo espanol