Kopirano!

uzorak-stolice-header

Klijent

Señor

Brand

Uzorak stolice

Datum

Srpanj 2015.

Kategorija

Zdravlje, ljepota i moda

UZORAK STOLICE

Iako postoji opasnost da ovo zazvuči kao citat napisan preko slike zalaska sunca na tumblru, svejedno ćemo to reći: ne može se kreativno rasti bez da se iskorači iz vlastite komfor zone i proba nepoznato. Složio bi se i Frank Zappa: „Without deviation from the norm, progress is not possible.” I zato, bez obzira radi li se o kratkim majicama ili kratkim fimovima, volimo se okušati u stvarima kojima se službeno ne bavimo.

SHIRT HAPPENS

Potaknuti pretjeranom ozbiljnošću modne (i ine) industrije, pokrenuli smo modnu marku koja će bilo koga tko je obuče ustoličiti kao novu modnu ikonu. Svejedno je nosi li se ispod sakoa ili na kratke hlače (glavno da nisu trifrtaljke).

Zapeo si malim prstom o stol? Sjela u žvaku? Mobitel pao u kolu? Shirt happens! Kad ti život izmakne stolicu, navuci osmijeh i majicu! Skroz je okej ponekad ostati kratkih rukava. 

Kupi si i ti nešto iz kolekcije na uzorakstolice.com ili shop.senor.hr, sjediš tu i čitaš case studyje na webu reklamne agencije - pa tko je drugi zaslužio ako ne ti.

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Jurica Ćorluka ~ Kreativni direktor, copywriter | Dominik Markušić ~ Dizajner | Jovan Todorović ~ Image fotograf | Ino Zeljak ~ Produkt fotograf | Miro Čavar ~ UX/UI dizajner | Ladislav Župančić ~ Fullstack developer | Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica | Nina Trumbić ~ Voditeljica projekta

Suradnici

Branka Šćepanović ~ Product developer (ROBA MERCHANDISE
)

uzorak-stolice-header
Brankiceeeee, kad će uzorci?

Vanja Blumenšajn - Vrlo kreativni direktor

uzorak-stolice-header
Unatoč tome što se zapravo radilo o promotivnim artiklima prilikom proizvodnje „Uzorka stolice” slijedili smo korake i načela slow fashion izrade ozbiljnog modnog branda. Volim kada klijent za to ima vremena i volje.

Branka Šćepanović - Product developer, ROBA MERCHANDISE