Kopirano!

Iskrena-vina-ambalaža-header

Klijent

OPG Josip Matković

Brand

Iskrena vina Matković

Datum

Lipanj 2018.

Kategorija

Piće

ISKRENA VINA 2018.

HDD 2014
Ideja X 2014
Ideja X 2014
Balcannes 2014
Sudnji Dan 2014***
Behance 2015
Regpak 2015
Cropak 2015
Regpak 2017
Lurzer's Archive 2017
Effie 2018
Behance 2018
EFFIE 2019 Dugoročna učinkovitost: finalist
IDEJA X 2019 Craft Dizajn finalist

Vina Matković napravljena su s ljubavlju od kvalitetnog grožđa, cjenovno fer i ne zavaravaju u komunikaciji. Iskrenost najbolje opisuje način na koji obitelj Matković pristupa poslu. A Iskreno vino zaslužuje i iskreno pakiranje; nakon što skinete papirnati omot koji skriva bocu, otkrit ćete etikete na kojima se nalaze male, skrivene, nikad izgovorene istine, koje su, kao i vino, najljepše navrh jezika.

PLATFORMA U PUNOM CVATU

Izazov je prije svakog novog izdanja pronaći nove, male istine koje će oduševljavati publiku i rezonirati s ljubiteljima Matković vina te smisliti novu temu fotografija za omote koje će osvježiti priču i doprinijeti razlikovnosti među berbama. Ideja posijana pred launch 2013., ove je godine procvjetala: nova, cvjetna i najbrojnija dosad edicija nastavila je ovu uspješnu i iskrenu priču.

Credits

SEÑOR

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Jurica Ćorluka ~ Copywriter | Klasja Habjan ~ Copywriterica | Miro Čavar ~ Art direktor, dizajner | Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica

Suradnici

Maja Danica Pečanić ~ Fotografkinja omota i ambalaže | Ida Jurjević ~ Cvjećarica

OPG Matković

Josip Matković, Mira Matković, Iva Matković, Ivan Matković

Iskrena-vina-ambalaža-header
Male istine na etiketama sve su samo ne male, zapravo su neopisivo snažne. Meni su definitivno najdraži dio svake edicije!

Ivan Matković - Vlasnik, OPG Matković