Kopirano!

desktop_header

Klijent

Señor

Brand

Señor

Datum

Siječanj 2023.

Kategorija

Samoinicirano

IT'S PUZZLING

Istraživanja su pokazala da blizu 70 % zaposlenih otvara poslovni mail i izvan radnog vremena (ne svojom voljom). Zašto se onda čuditi fenomenima poput quiet quittinga ili great resignationa?

ŠTO JE TO MALO, UGLAVNOM ZELENKASTO I IMA 104 DJELIĆA?

Work-life balance naših zaposlenika nam je vrlo bitan. Odmorna osoba donosi bolje odluke, kreativnija je, sretnija i dugoročno produktivnija. Isto to želimo i svim svojim klijentima i suradnicima kojima smo ove godine slali blagdanske poklone.

Obično je point takvih darova da te se tvoji klijenti preko blagdana sjete - ali ove godine, upravo to nismo htjeli. Kako bi smanjili šansu da se za vrijeme kad se trebaju odmarati prisjete Señora i tako pomisle na posao, svima smo poslali anonimnu čestitku uz koju je došao i anoniman, vrlo puzzling poklon.

Velike isprike svima kojima smo preko blagdana lagali.

Credits

Señor

Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica | Jurica Ćorluka ~ Head of creative, copywriter | Tomislav Fabijanić ~ Head of design | Nika Novak ~ Account asistentica

Suradnici

Damir Žižić ~ Fotograf

desktop_header
Uvijek se pitam, je li ljudima draže kao poslovni poklon dobiti nešto ne-cool kao pršut i vino ili neku kreativnu kerefekicu. Svake godine, što je bliži rok za smišljanje Señorovih božićnih poklona, to sam glasniji u zagovaranju da to bude prosciutto.

Jurica Ćorluka - Head of creative

desktop_header
Tu ne piše nikakva fora, ali hvala što pažljivo čitaš kejs.

Iva Kaligarić - Strateška direktorica

desktop_header
Pls, recite mi da vam je pošta isporučila poklon 😅

Nika Novak - Account asistentica

desktop_header
Ovo je jedan od onih projekata oko kojeg smo se svi odmah složili.

Tomislav Fabijanić - Head of design