Kopirano!

pod-zidom-header

Klijent

Pod Zidom Bistro & Wine Bar

Brand

Pod Zidom Bistro & Wine Bar

Datum

Svibanj 2016.

Kategorija

Piće

VINA POD ZIDOM

Regpak 2016

Zagrebački restoran Pod zidom pripremio je u suradnji s jednim od najpoznatijih hrvatskih vinara, Krauthakerom, crni i bijeli cuvée - dva izvrsna vina kojima će ekskluzivno upotpuniti vinsku kartu bistroa. Nije tajna da nam dobro ide s alkoholnim pićima na poslu pa smo se s užitkom bacili na ovaj zadatak.

NAZDRAVIMO JEDNOSTAVNOSTI

Glavni izazov prilikom osmišljavanja bio je ambalažu proizvoda konceptualno povezati s restoranom kojeg predstavlja te je učiniti uočljivom i prepoznatljivom. Kolor kodirane prednje etikete informacije simbolički čuvaju pod preklopom, pa tako o sadržaju možete saznati više pod etiketom i... Pod zidom! (Samo nemojte od previše degustiranja završiti pod stolom.)

Zadani kriteriji su ostvareni: vina se lako razlikuju međusobno te lako prepoznaju u masi dobrih etiketa koje bistro nudi - konobari ionako imaju puno posla. A ostvaren je i velik uspjeh: Regpak nagrada za najbolju ambalažu u regiji 2016.

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor, copywriter | Imelda Ramović ~ Dizajnerica (Mireldy) | Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica | Maja Danica Pečanić ~ Fotografkinja projekta

Pod Zidom

Borna Janeš ~ Vlasnik

pod-zidom-header
Vina su trebala pratiti koncept bistroa, a to je izvrsnost bez kompromisa zapakirana u neformalan i pristupačan format. Odabrali smo autohtone hrvatske sorte, ponajbolje hrvatske vinare i najdražu agenciju. Rezultat gledamo svakodnevno na licima prezadovoljnih gostiju.

Borna Janeš - Pod Zidom, vlasnik

pod-zidom-header
Da Vinci kaže: Jednostavnost je krajnje savršenstvo. U savršenstvo ne vjerujem, ali mu se uvijek pokušavamo približiti pročišćavajući ideje i reducirajući nepotrebno.

Vanja Blumenšajn - Vrlo kreativni direktor