Kopirano!

Poslovni-smjestaj-od-A-do-ZzzzZZzzZzzzz-header

Klijent

Bizzz

Brand

Bizzz

Datum

Veljača 2015.

Kategorija

Turizam, kultura i slobodno vrijeme

POSLOVNI SMJEŠTAJ OD A DO ZZZZZZ

Na poslovnom putu ili sezonskom radu ne tražimo puno od smještaja. Najčešće je sve što želimo čist i udoban ležaj na koji se možemo strovaliti na kraju napornog dana, par sati kvalitetnog sna i - nekoga drugoga da brine o svemu tome.

POSLOVNI SMJEŠTAJ OD A DO ZZZZZZ

Zbog potražnje za takvom uslugom nastala je specijalizirana agencija koja poslovnim subjektima pronalazi smještaj za poslovne partnere, sezonske radnike i zaposlenike tijekom konferencija i seminara. Budući da se radi o projektu s usko specijaliziranom uslugom, a vrlo širokom ciljnom skupinom, bilo je potrebno komunicirati prilagodljivost potrebama najrazličitijih klijenata. U užurbanom životu poslovnjaka, organizacija smještaja nije prioritet i zato je BizZz tu da pokrije sve situacije. A dok su se radnici ušuškavali i pokrivali na kraju dana, mi smo pokrili sve materijale koje bi jedan mladi biznis trebao imati.

Credits

Señor

Vanja Blumenšajn ~ Vrlo kreativni direktor | Dominik Markušić ~ Dizajner | Luka Goreta ~ Junior copywriter | Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica

Bizzz

Domagoj Perić ~ Vlasnik

Poslovni-smjestaj-od-A-do-ZzzzZZzzZzzzz-header
Sjećam se da me Iva uzbuđeno nazvala i rekla da imaju ime za naš brand, ali trebamo imati malo hrabrosti. Odmah sam znao da smo pronašli pravu ekipu. Uvijek s ponosom ističem kako sam ih otkrio prije nego su postali slavni :)

Domagoj Perić - Vlasnik, Bizzz

Poslovni-smjestaj-od-A-do-ZzzzZZzzZzzzz-header
Klijent je bio mali, a i mi smo bili mali. Znali smo da nemamo milijune za predstavljanje branda pa smo cjelokupnu komunikaciju pretočili u jednu riječ – ime.

Iva Kaligarić - Strateška direktorica