Kopirano!

GREAT ÑUZ

SEÑOR. AGENCIJA GODINE AND MORE

agod_senor_WEB_MM_1

Nakon titule Agencije godine na BalCannesu i čak tri titule vicešampiona na Ideji X, it finally came home. Konačno imamo crno na bijelo što su naše mame oduvijek znale: Señor je Agencija godine!

IDEJA X, X, X, X, X, X, X, X, X

Señor i nagrade se vole javno, a ove su nas godine Dani komunikacija zaista pomazili. Dvanaest finalista pretvorili smo u devet nagrada i dominirali kategorijama financija, telekomunikacija, farmacije, pića, društvenih akcija, brandinga…

Zlato u kategoriji Bezalkoholna pića, kao i Najbolji film, osvojila je Jamnica Botanica, najbolji u Telekom kategoriji proglašeni su Iskrenovci, Vizol – Oči ti šalju signale? pobijedio je u kategoriji Zdravlje i farmacija, a Zabin #prviput i Wienerov I dalje osigurava vaš mir bratski su podijelili dva srebra u kategoriji Financijske i osiguravajuće usluge. WWF Adria Gubitnici (nomen non est omen) najbolja su Društvena akcija, a Zaba je #prviput potvrdila i broncom u COVID kategoriji. Za kraj junačko srebro za After (u kojem smo u vrijeme pisanja ovog teksta) u Branding kategoriji gdje mu je društvo pravila i Botanica. Ako ste došli do kraja ovog popisa, i vi zaslužujete nagradu. (skrolaj dalje, ima još!)

UVIJEK EFFIEKASNI

Učinkoviti nismo bili samo u kreativi, bar ako je za vjerovati tridesetočlanom žiriju Effija koji su čak tri naša rada proglasili finalistima (Jamnica Botanica – Iz vrta prirode, Wiener osiguranje – Osigurava vaš mir i Zagrebačka banka - #prviput) i pretvorili ih u dvije nagrade: Zlato za Wiener i Srebro za Zabu.

BOLJE BITI KREATIVAN, NEGO STAR

Tu nije kraj, naše su mlade lavice, osvojile Grand prix na Young Lions natjecanju pa se manje brinemo za budućnost, kad će stari kreativni direktori igrati golf i ispijati piña colade.

Sjećam se kad smo se Iva i ja na početku u mojoj dnevnoj sobi igrali agencije. Da Ivi nije dosadio moj oskudni izbor pidžama, vjerojatno ne bi nikad rentali prvi ured. - Vanja, Vrlo kreativni direktor

CAMPAÑAS AND MORE

Kad je Señor rođen prije osam godina, vodile su nas dvije stvari: želja da stvari radimo kreativno i izvrsno. Dug je bio put od Señorove prve Ideje X 2014. kad smo osvojili četvrto mjesto (nagrade su preuzeli svi tadašnji zaposlenici Señora: Iva i Vanja ;) do danas. Ali možda važnije od svih priznanja i titule Agencije godine je činjenica da smo to napravili na svoj način: radili smo projekte u koje vjerujemo, koji donose korist klijentima, ali i onima kojima su namijenjeni, koji ne vrijeđaju inteligenciju potrošača nego pokušavaju u njima pobuditi nešto pozitivno, izbjegli nepotrebne natječaje, pokretali vlastite brandove, razvili duge partnerske odnose s ljudima koji cijene naš rad i s kojima je užitak raditi. To je prava pobjeda.

Prvi klijent nas je toliko izgnjavio da smo mu se zahvalili i vratili honorar, a drugim klijentima nam je bilo blesavo proaktivno javiti se. I dalje ne znam kako smo uspjeli. - Iva, Super Managing direktorica

Na tom su nam se putu pridružili mnogi dragi profesionalci i prijatelji koji su u ovom razmišljanju i okruženju prepoznali mjesto u kojem i oni žele stvarati. Hvala Jurici, Danijeli, Luciji, Vanji, Valentini, Luki, Luki i Luki, Domagoju, Ani, Šimi, Damiru, Miri, Tomi, Alenu, Dori, Martini, Ireni, Mišelu, Petri, Dominiku, Nikolini, Nini, Stipi, Zvonimiri, Klasji, Marii, Anamariji, Ani, Srećki, Hani, Teni, Vinku, Borisu, kao i svim suradnicima koji su pomogli da naše ideje budu ovako dobre. Vi ste naši Señori i Señorite svake godine.