Novosti

$O$ ZA UKRAJINU

POMOZIMO UKRAJINI ZAJEDNO

02.03.2022.

Pozivamo sve tvrtke: naručite kampanju koju ćemo realizirati u 2022., a agencijski honorar umjesto Señoru uplatite odabranoj humanitarnoj organizaciji za pomoć Ukrajini — sad!

[čitaj više]

VELIKA STVAR ZA HRVATSKE NAIVCE

PRIZNANJE PREKO GRANE

20.09.2021.

Veliki hrvatski naivci za CERT.hr uvršteni su u šest najboljih kampanja - primjera dobre prakse iz područja medijske pismenosti u sklopu regionalnog KAKTUS festivala. Uz to su dobili i ocjenu kakvu zaslužuju - najveću! Nećemo se praviti naivni - tome smo se i nadali.

[čitaj više]

HEAD OF EFFICIENCY

DANČIE ŽIRIRA EFFIE!

12.02.2021.

Osim što vješto i beskompromisno procjenjuje projekte in-house, naša Head of account Danijela Maričević ove će godine to raditi i na Danima komunikacija u sklopu žirija za Effie i time nastaviti Señorovu tradiciju žiriranja na domaćim festivalima. Želimo svima prijavljenima puno sreće i, još važnije, dobrih kejsova!

[čitaj više]

NOVE NAGRADE SEÑOR DIZAJNERIMA

HDD-ova nagrada za najbolji dizajn u digitalnim medijima

16.11.2020.

Agencija Señor osvojila je nagradu u kategoriji Dizajn u digitalnim medijima / dizajn interakcija na bienalnoj Izložbi hrvatskog dizajna 19/20 za kampanju Veliki hrvatski naivci za CERT.hr.

Ovo veliko priznanje stiglo je kao naručeno za proslavu 8. rođendana agencije i sigurno doprinijelo slavljeničkom raspoloženju. Ovo je već druga Señorova nagrada za najbolji dizajn u digitalnim medijima nakon nagrade za projekt Reci to glasno na Izložbi hrvatskog dizajna 15/16.

[čitaj više]

SUPER VIJESTI IZ KULTURE

Čak 9 radova na Izložbi hr dizajna 19/20

01.09.2020.

Čak 9 Señorovih radova odabrano je za Izložbu hrvatskog dizajna 19/20! Tako s velikim brojem pulena ulazimo u konkurenciju za Nagrade Hrvatskog dizajnerskog društva, najprestižnije domaće strukovne nagrade u području dizajna. Sve radove ćete od 20.10. moći pogledati online, a one nagrađene i uživo u studenom u Muzeju za umjetnost i obrt.

[čitaj više]

RADITI ZAJEDNO

Uživanje u ovoj vijesti donosi vam Hrvatski Telekom

10.06.2020.

Konačno možemo podijeliti s vama: pronašli smo fenomenalan paket s ugovornom obvezom. U suradnji s prijateljima iz McCanna Zagreb osvojili smo veliki natječaj za Hrvatski Telekom. S HT timom i brandovima nismo stranci, radili smo zajedno na mnogim projektima (još kad je fiksna telefonija bila the thing), a zadnjih godina Señor i Iskon pomiču granice u telekom oglašavanju (osvježite pamćenje ovdje!).

[čitaj više]

ŠTA?!?!?

NISMO NIŠTA OSVOJILI NA IDEJIX

01.04.2019.

Prvi april!!! Naravno da jesmo. Nikad nam se nije dogodilo da ostanemo bez ideja, pa tako ni ova dodjela IdejeX nije prekinula dobar niz. Veliki hrvatski naivci su osvojili zlato, s Iskonom smo i dalje neporaženi u telekomunikacijama, a plemenitih metala nije nedostajalo ni u ostalim kategorijama.

[čitaj više]

BALCANNESE MOJ

SEÑOR JE AGENCIJA GODINE!!!

25.09.2018.

Odlične vijesti s dodjele nagrada Balcannes: Señor je po izboru žirija proglašen najboljom agencijom u regiji! Zlatnog lava za kapiju donijela su nam čak tri rada u Top 25: Smrtphone, Iskon Smart i Rebranding Atlantic Grupe. Matematika je jasna: 12% najboljih lanjskih kampanja nastalo je u Señoru!

[čitaj više]

HOT RIGHT NOW

X.X.X.X.

14.04.2018.

Señor se s ovogodišnje IdejeX vraća kući s kampanjom godine, zlatom i srebrom u telekomunikacijama, broncom u društvenim akcijama i 6 finalista. Naš je Iskon proglašen oglašivačem godine, a mi drugom agencijom u ukupnom poretku. #vicešampioni #danikomunikacija #kampanjagodine

[čitaj više]

DOBRE MIGRACIJE

NA NOVOJ ADRESI

25.11.2017.

Vladavini u Višeslavovoj došao je kraj! Veći novi ured pronašli smo u Kumičićevoj 10, a da nam na novoj lokaciji bude ugodnije pomogao nam je mladi i nagrađivani arhitektonski biro Biro, koji je s nama biro svaki detalj novog ureda. Pogledajte fotke ili naletite na kavu. (I da, stvarno imamo kino!)

[čitaj više]