Novosti

RADITI ZAJEDNO

Uživanje u ovoj vijesti donosi vam Hrvatski Telekom

10.06.2020.

Konačno možemo podijeliti s vama: pronašli smo fenomenalan paket s ugovornom obvezom. U suradnji s prijateljima iz McCanna Zagreb osvojili smo veliki natječaj za Hrvatski Telekom. S HT timom i brandovima nismo stranci, radili smo zajedno na mnogim projektima (još kad je fiksna telefonija bila the thing), a zadnjih godina Señor i Iskon pomiču granice u telekom oglašavanju (osvježite pamćenje ovdje!).

[čitaj više]

ŠTA?!?!?

NISMO NIŠTA OSVOJILI NA IDEJIX

01.04.2019.

Prvi april!!! Naravno da jesmo. Nikad nam se nije dogodilo da ostanemo bez ideja, pa tako ni ova dodjela IdejeX nije prekinula dobar niz. Veliki hrvatski naivci su osvojili zlato, s Iskonom smo i dalje neporaženi u telekomunikacijama, a plemenitih metala nije nedostajalo ni u ostalim kategorijama.

[čitaj više]

BALCANNESE MOJ

SEÑOR JE AGENCIJA GODINE!!!

25.09.2018.

Odlične vijesti s dodjele nagrada Balcannes: Señor je po izboru žirija proglašen najboljom agencijom u regiji! Zlatnog lava za kapiju donijela su nam čak tri rada u Top 25: Smrtphone, Iskon Smart i Rebranding Atlantic Grupe. Matematika je jasna: 12% najboljih lanjskih kampanja nastalo je u Señoru!

[čitaj više]

HOT RIGHT NOW

X.X.X.X.

14.04.2018.

Señor se s ovogodišnje IdejeX vraća kući s kampanjom godine, zlatom i srebrom u telekomunikacijama, broncom u društvenim akcijama i 6 finalista. Naš je Iskon proglašen oglašivačem godine, a mi drugom agencijom u ukupnom poretku. #vicešampioni #danikomunikacija #kampanjagodine

[čitaj više]

DOBRE MIGRACIJE

NA NOVOJ ADRESI

25.11.2017.

Vladavini u Višeslavovoj došao je kraj! Veći novi ured pronašli smo u Kumičićevoj 10, a da nam na novoj lokaciji bude ugodnije pomogao nam je mladi i nagrađivani arhitektonski biro Biro, koji je s nama biro svaki detalj novog ureda. Pogledajte fotke ili naletite na kavu. (I da, stvarno imamo kino!)

[čitaj više]

OD VARDARA PA DO TRIGLAVA

U TOP 25 NA BALCANNESU

15.10.2017.

I ove je godine žiri BalCannesa, regionalne revije reklamnih agencija, špijunirao tko je dobro radio. Za oko mu je zapela naša kampanja za Iskon, pa ju je uvrstio u TOP 25 projekata u regiji. Koje su glumačke veličine došle na Iskon Casting i s kakvim su se problemima susrele podsjetite se na linku.

[čitaj više]

BOCA S NASLOVNE STRANE

ISKRENA VINA U SVJETSKOM VRHU

25.08.2017.

Naša ambalaža za Iskrena vina Matković uvrštena je među 200 najboljih na svijetu po izboru legendarnog Lürzer's Archivea! Posvećeno joj je čak 6 stranica, ali i naslovnica posebnog Lürzer's izdanja koje svake dvije godine prikuplja najbolje od najboljeg u svijetu dizajna pakiranja.

[čitaj više]

EUROPSKA JUMBO NAGRADA

WE ONLY MIXX WITH THE BEST

31.05.2017.

Na MIXX Awards Europe, prestižnom europskom festivalu digitalnog oglašavanja, kampanja Reci to glasno osvojila je broncu u kategoriji Integrated Advertising! Spojili smo online i offline, kreativnost i učinkovitost, a kampanja je spojila naše police i značajnu količinu plemenitih metala.

[čitaj više]

BLING-BLING

DVA ZLATA I SREBRO IZ ROVINJA

06.04.2017.

U gepeku s Dana komunikacija donijeli smo zlatni Effie u kategoriji telekomunikacije za Iskon kampanju I bogati plaču; zlato s IdejeX za Brufen Effect u kategoriji Moda, zdravlje i ljepota; i srebrni X za Dobar oglas daleko se vidi u kategoriji Mediji i izdavaštvo, za Outdoor Akzent.

[čitaj više]

ČIJI JE NAJVEĆI?

VELIKE NAGRADE ZA SEÑOR

08.12.2016.

Vanjsko oglašavanje je medij kojeg je nemoguće izbjeći pa se trudimo da ono što radimo za njega bude pametno i kreativno. Na dodjeli nagrada Outward nagrađeni su najbolji oglasi velikog formata u posljednje 2 godine, a mi smo apsolutni pobjednici natjecanja s pobjedama u čak polovici kategorija.

[čitaj više]
senor no hablo espanol