Kopirano!

Na BalCannesu nema mira

Druga smo najbolja agencija u regiji!

balcannes senjor (1)

S ukupno šest finalista i četiri osvojene nagrade (Zlato za Otkrij Varteks, srebra za Nije u redu u uredu, Oči ti šalju signale, Prvi put), ove godine smo na regionalnom natjecanju oglašavanja BalCannes proglašeni drugom najboljom agencijom u regiji! A osim ovih nagrada, iz Rovinja se vraćamo i s tri IdejeX — kampanja za Varteks osvojila je zlato u kategoriji Moda i ljepota i bronca u kategoriji Film, a Indirekt brončanu IdejuX u kategoriji Branding. Bear with us, uz pobjednike imamo i četiri finalista IdejeX (IskrenovciMentalna higijena za Wiener osiguranje, L’ortolano i Samo Osječko) i dva finalista MIXX-a (Mentalna higijena i Wiener putno osiguranje). Čestitamo i svim drugim dobitnicima!


Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Najnovije

STRAŠNA KAMPANJA

SEÑOR ZA ZAŠTITU DIVLJIH ŽIVOTINJA!

Trovanje divljih životinja već je desetljećima nekontroliran problem u Hrvatskoj. Zbog nezakonitog i kažnjivog otrova nanosi se šteta domaćoj bioraznolikosti, stradavaju zavičajne vrste, narušava se prirodna ravnoteža te onečišćuje čista voda i plodno tlo. Zato je udruga Biom, u sklopu europskog projekta BalkanDetox LIFE odlučila osvijestiti širu javnost o važnosti suzbijanja trovanja. Kako smo pristupili tom zadatku, pogledaj u novom kejsu.

[čitaj više]

NAGRADNA JURESDIKCIJA

JURE PONOVNO ŽIRIRA IDEJUX

U sklopu festivala Dani komunikacija, naš Head of creative Jurica Ćorluka ocjenjivat će najbolje ideje u domaćem oglašavanju na IdejiX. Ove godine, žirirat će radove u kategorijama Best on Market i Best of Positive Change. Sretno svim natjecateljima!

[čitaj više]
back to news page